Perliuko mama parašė:
nu taip, juk su specifiniais gebėjimais, ne kitaip![]()
Jo,sou su spec. poreikeis
Perliuko mama parašė:
nu taip, juk su specifiniais gebėjimais, ne kitaip![]()
Jo,sou su spec. poreikeis
fenix parašė:
Nu ta prasme kaip čia su logika gaunasi.
Jetau, kokia protinga, kur čia fenixus suprasti
fenix parašė:
Nu ta prasme kaip čia su logika gaunasi.
Jus i Zindymo foruma dazniau uzeikit. Ten smegenis praplaukit biski moterims. Nes ten ziuriu vaikus pagal knygas augina ir nieko daugiau nemato apart papu.
Perliuko mama parašė:
Jetau, kokia protinga, kur čia fenixus suprasti![]()
Nu ačiū ačiū. Kam tos gėlės
Ar čia protinga tai tipo trūkumas kažkoks turėtų būt? Nu paliksiu jums išsiaiškint.
Labanakt
Linuxs parašė:
Jus i Zindymo foruma dazniau uzeikit. Ten smegenis praplaukit biski moterims. Nes ten ziuriu vaikus pagal knygas augina ir nieko daugiau nemato apart papu.
Tai ten gi patarimų forumas. Jūs kai užeinat į kokį bmw forumą, apie pyragus juk nekalbat. Jūs pati turbūt irgi jį skaitot, semiatės info, ruošiatės žindymui. Ir patikėkit kai tiem papam negerai - mastitas, kraujuojantys speneliai - tai jie tikrai tampa pasaulio centru.
Linuxs parašė:
O apie ką reikėtų, anot jūsų, kalbėti žindymo temoj?
Perliuko mama parašė:
Kai pati giriatės, matyt geriau žinot![]()
Kelintoj haliucinacijoj AŠ pasigyriau?
Ar jūs sapnuodama gal rašot?
Na, bet kad jau rašot "kokia protinga" bandydama ale įgelt, tai šiektiek paaiškinsiu. Taip įgelt sveiko proto žmogui jūs tiesiog negalit. Neįmanoma. Nes būt protingam nėra trūkumas. Būt protingam trūkumas yra tik vienu atveju - kai bandai pritapti tarp krūvos durnių. Taigi, tik pasirodot, kuriai kompanijai priklausot. Pamąstykit, prieš mėgindamos "nusodint", moterys. Anyway - dar vienas paradoksas - kai žmogus nesikelia, tai jo ir nusodint nėr kur. Su tokiom kaip aš visai kitaip tvarkytis reikia. Bet aš nesakysiu kaip
O šiaip tai apskritai įdomu, kaip keli juokeliai išvelka į paviršių visokių skaitytojų. Neturėjau tokio tikslo, bet įdomus rezultatas.
Linuxs parašė:
Nežinau ką mato ko ne. Žindymo tema taigi. Konsultuodavau ten kai netingėjau. Ateina moterys su problemom mažom ir nemažom, tai nerašysi joms kad gražus oras. Konsultacijų tema ir tiek.. o tos kur atsakinėja tai nesvarbu kad sutampa su knygom - reik gerbt žmones, nes laiką savo merkia kad betkam padėt...
fenix parašė:
Kelintoj haliucinacijoj AŠ pasigyriau?Ar jūs sapnuodama gal rašot?
Na taip, labai protinga kitus durniais vadinti ir įsivaizduoti, kad tik jūs viena galit rašyt į viešą forumą...
Per daug garbės tokioms kaip jūs būtų, jei su tokia kiekviena čia dabar "tvarkytis" reiktų
Iš viso net minties tokios nebuvo. Nu bet tiek to, juk aš, kaip ten rašėt, durnė
Dar ilgai į durnę reaguosit?
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai