Westa parašė:
Va ir norejau klaust, koks cia bumerangas :))) aciu uz paaiskinima :))
Cia as tokia bloga, kad jau del weliaweliu antra kart net issireiskiu. Ir buwo nor…
tu tiesiog per daug susireiksminusi🤔
Westa parašė:
Cia as tokia bloga, kad jau del weliaweliu antra kart net issireiskiu. Ir buwo nor…
Keise parašė:
O mane tai tos mintys siom d itin persekioja... jau net noris begt nuo ju
Kaip ten garsusis patarimas? Atsipalaiduokit 😂🤦♀️
O jei rimtai, tai patarčiau tiesiog pagalvoti kas jus būtent vargina? Ar ten ot, ar bkt matavimas ar dar kas?🙂
xxxxxxxxxxx1 parašė:
cia laikas neegzistuoja,atmintis taip pat kaip ir skaitymo igudziai😂 nzn nuo kelintu metu isteigta sita grupe ar bent jau principas,bet jau 2018 o niekas nesikeicia…
Pateisina savo vardą 😂😂
Ko jus pykstat del tu veliavu, dieve dieve.. gavot ta veliava gavot, ne pasaulio pabaiga, nenuteisė jūsu. nepergyvenkit tiek...
o cia nebepirmas kartas kad veliavuoja kaip kam patinka ar norisi, bet jusu zinutes kaikurios su keiksmais tai nelabai vietoje cia viesam forume
Westa parašė:
Nekreipk demesio.. buvo ir bus tokiu, kurios ateina, prideda veliaveliu ir tiek. 😀 Tuoj va ir man ziurek prides 😀 as tai irgi megstu visomis temomis padiskutuot. Tikrai galima rast patarimu.. ypac is tu, kurios kaip ir as, cia sedi ne pirmas menuo. Pvz pries kelias savaites klausiau del darbo, kaip pasielgti, ir labai daug gavau patarimu, kurie mane paskatino priimt sprendima..taip, kad nekreipkim demesio, ir bendraukim toliau kaip ir bendravusios. O kas nores, tegul deda veliaveles. Bet tos kurios deda, jos nekomentuoja, kad kazkas blogai. Uzdeda ir apeina posta😀
xxxxxxxxxxx1 parašė:
taškas. parašė:
Ko jus pykstat del tu veliavu, dieve dieve.. gavot ta veliava gavot, ne pasaulio pabaiga, nenuteisė jūsu. nepergyvenkit tiek...
Sorry, cia Jus teisi, atsiprasau
xxxxxxxxxxx1 parašė:
Galbut Jus irgi teisi. Per daug i sirdi imu.
P.s.veliavele tikrai ne as uzdejau ant Jusu posto, nes ziuriu ir jau gavot
Westa parašė:
Galbut
Svarbu pripažinti 😂
TheHappiest parašė:
Svarbu pripažinti 😂
Tai jei as neteisi, ir man paaiskina, tikrai ta pripazistu. Ne is tu, kur stowes aukstelnika ir irodynes, kad esu teisi, nors istikruju ne
TheHappiest parašė:
![]()
kaip de zavu ane?😂😂😂😂
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai