crema_fina parašė:
Gal jau gana apie ta auklejima,vistiek vieningos nuomones nebus...o tai dabar net ne diskusija,o s... malimas
kam isvis cia lyst jei neturi ka pasakyt ir nenori bendraut apie auklejima? eik pilna temu apie pampersus
crema_fina parašė:
Gal jau gana apie ta auklejima,vistiek vieningos nuomones nebus...o tai dabar net ne diskusija,o s... malimas
kam isvis cia lyst jei neturi ka pasakyt ir nenori bendraut apie auklejima? eik pilna temu apie pampersus
crema_fina parašė:
man atrodo dabar dar rimciau
kalba jau pasisuko apie apsipirkinejima
gera pasiskaityt moncelizos pasisakimus, kai panele viena valanda raso vienaip o po pusvalandzio jau kitaip
Lapute999 parašė:
man atrodo dabar dar rimciaukalba jau pasisuko apie apsipirkinejima
![]()
gera pasiskaityt moncelizos pasisakimus, kai panele viena valanda raso vienaip o p…
eikit ju na ....
parašė:
eikit ju na ....
va va ,neveltui musa vaika ir atsigert neleidzia parduotuvei://// isterike
Deimantinė. parašė:
Yra ir mano pasisakymas,bet kai jau keleta dienu del to paties barates,tai.... o pampersu mano vaikui nereikia,tai nesilankau tokiose temose,bet aciu uz pasiulyma.
Mamytes mamytes, kas cia per nesamones, kas per komentarai (kaikuriu)? Toks jausmas, kad yra 2 mamyciu tipai:
1. NEVALOS mamytes, kurios saves nemyli ir nenori atrodyti graziai pries vyrus. Jos taip be proto myli savo vaikucius, kad tamposi visur is paskos (net pas kirpeja)
2.GRAZUOLES mamytes, kurios myli save, vyrai jomis grozisi ir t.t. Joms reikia laiko sau, juk nesamone yra tampytis vaika is paskos.
Kas cia per apsurdas? Ar pries rasydamos tokius komentarus bent pasiskaitete apie ka kalba eina? Mamytes patare nestis vaikuti kartu i kirpykla, o nenusitraukineti. O kodel? Todel, kad pabandzius nusitraukti nera 100% galimybe, kad pavyks. O jei pavyks nusitraukti tik 10ml, kaip kad buvo man? Kas tada? Mamyte butu supanikavusi ir iskelusi klausima: - O gal pieno pas mane per mazai? O jei is buteliuko negertu? O jei gertu ir paskui priprastu ir atsisakytu krutines? Visa ta panika prie gero nieko neprivede. Is streso buna, kad uzsiblokuoja pienas, o kitos pagalvoja, kad jis dingo...Juk visos zinome, kad pirmosios savaites yra pacios svarbiausios. Esame visos mamos ir musu vaikams visiskai nususpjauti ar mamyte su ilgais naguciais ir su sukuosena vaiksto, kokius kvepalus naudoja. Vaikams (nekalbu apie paauglius) reikia mamos, kuri myluotu vaikucius, dainuotu daineles, sektu pasakas pries miega. Gal sukurkite temele pavadinimu "Kaip itkti vyrams". "Ka daryti, kad vyras nepabegtu pas kita" "Graziausia TD mamyte" ar kazka panasaus. Na, tikiuosite suprasite teisingai, nes si tema yra apie ZINDYMA, o ne kazkoks grozio konkursas.
Bondzorno parašė:
Ko jus uzsijabinot ant to zodzio kirpykla?juokinga net skaityti...prie ko cia dabar maziuko palikimas teciui kaikada walandai ir grozio konkursai???ir dar graziau p…
pritariu:)juokinga darosi skaitant
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai