Katiukas parašė:
vaikus reikia mokint ziuret i tokias seimas tolerantiskainereikia aiskint, kad tai normalu (tai nera normalu), bet ir niekinti bent vaiku akivaizdoj tokiu zmoni…
Nu aš sutinku su jūsų nuomone. Reik aišku toleruot, nu aš nekreipiu dėmesiu į juos. Mano aplinkoje jų nėra, tai nesigilinau niekada. Bet dabar pas mane namie yra labai aktualus klausimas. Mano dukra buvo 5 metukų, kai vaikštinėjome Norvegijoje mieste ir pamatė einant saldžią gėjų porelę, ten yra normalu tas reiškinys. Ir ji iki šiol klausinėja kas ir kaip. Patikėkite manim nu sunku, aš nemanau, kad tokiam vaikui jau reikėtų žinoti ir išaiškint vaikiška kalba nežinau kaip. Net va prišmokyklinio ugdymo pedagogė nežino kaip tam vaikui paaiškinti tokį reiškinį. Nu tam vaikui ir sakai, kad taip neturėtų būti. Aišku, kai paūgės bus viskas vaikui paaiškinta kas ir kaip, nu bet dar ne dabar.
Aš pamenu kaškokkį įraša youtubei žiūrėjau vieną įdomų įspėjimą ir, kad šitas ugdymas ateis į Lietuvą. Aš tada pasijuokiau ir aišku nepatikėjau. Ir va prašau, ta moteris buvo teisi
Na masturbacija tai įsivaizduoju yra labai intymus dalykas. Vienam to reikia, kitom ne. Na bet taip, tai nėra blogis. Nu bet irgi manau, kad bent jau palaukti su tuo švietimu iki lytinio brendimo periodo