Jusia parašė:
Man net ir santykiai tarp giminiu netrugdytu bet tai taip pat traumuoja vaikus nes tai tyrimais irodyta jog didina spsigimimu rizika
Na tai žiūrint kokia giminė, jei ten 9-tas vanduo nuo kisieliaus, tai kodėl gi ne.
Jusia parašė:
Man net ir santykiai tarp giminiu netrugdytu bet tai taip pat traumuoja vaikus nes tai tyrimais irodyta jog didina spsigimimu rizika
Na tai žiūrint kokia giminė, jei ten 9-tas vanduo nuo kisieliaus, tai kodėl gi ne.
Marsiete parašė:
Tai ir pas mus leidžia su devintu vandeniu tuoktis
SilvaR parašė:
Tai ir pas mus leidžia su devintu vandeniu tuoktis![]()
Pas mus leidžia tuoktis jau antros kartos pusbroliams, aš pati tokių turiu ir artimai bendraujam nuo mažų dienų, bet mes buvome auklėjami taip, kad vieni į kitus kaip į pačius artimiausius žiūrėdavome. Ir dabar mūsų vaikai bendrauja, jie jau 3čios kartos pusbroliai - na bet man vistiek būtų nepriimtinas jų kaip porų bendravimas.
live parašė:
tai jie tas eitynes ir daro tam,kad kuo daugiau pritrauktu i savo rata kuo daugiau zmoniu
na as neesu fane tos pacios lyties "myletoju", bet jie man netrukdo, kol manes neliecia.
tegu jie gyvena ta savo gyvena, bet su tom eitinem tai nu na...ir kokia gali buti globa vaiko, kada yra du tetukai ar mamytes, as pries.
kazkur girdejau kada sake, jog pazeidziamos ju teises... nu atsiprasau, o to vaikelio teise nepazeista i laisva pasirinkima....? as manau jeigu tarp tokios netradicines seimos augs vaikai, tai irgi seks "tevu" oreantacija...
SilvaR parašė:
Na, Lietuvoje gėjai dar apie įsivaikinimą nelabai kalba. Jie nori partnerystės įteisinimo, kad galėtų kaip normalūs žmonės tvarkytis juridinius reikalus.
Dėl juridinių dalykų nieko nesakau. Gali būti teisiškai sukurta tam tikra partnerystės forma, kad šie žmonės galėtų tvarkyti savo turtinius reikalus. Bet dėl vaikų - tai nesutinku.
SilvaR parašė:
Na, Lietuvoje gėjai dar apie įsivaikinimą nelabai kalba. Jie nori partnerystės įteisinimo, kad galėtų kaip normalūs žmonės tvarkytis juridinius reikalus.
na tai palaukit, iteisins santuokas, uzsimanys ir vaiku...
Marsiete parašė:
Dėl juridinių dalykų nieko nesakau. Gali būti teisiškai sukurta tam tikra partnerystės forma, kad šie žmonės galėtų tvarkyti savo turtinius reikalus. Bet dėl vaikų …
Bet kad va, ir partnerystės neduoda. Tik rėkia visi, kokie jie iškrypėliai ir ko čia kažkokių teisių nori.
lenukas parašė:
na tai palaukit, iteisins santuokas, uzsimanys ir vaiku...
Tai gal iš karto sušaudom ar į rūsį kokį uždarom?
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai