Vaiva_ parašė:
Su gimtadieniu![]()
![]()
Ačiū
Vaiva_ parašė:
Su gimtadieniu![]()
![]()
Ačiū
dromey parašė:
Sveikos mamytes, gal yra vaikiuku su akinukais? Planuojam pirkti, idomu kokia kainyte daug maz? Ar reikia juos gaminti, ar pirkt jau pagamintus? Kokia akiniu parduo…
aisku kad gaminti pagal gydytojo israsyta recepta akiniams nes kiekvieno akis skirtinga yra... brangiausi buna stiklai o rema renkates pagal pinigine... as esu uz wision ekspress akiniu parduotuve nes akinius nesioju nuo 4 m tai kiek kur darydavaus budavo nekokybiskai o ren visad likdavau patenkinta
Sveikos
ieškau mamytės kartu pradėti lankyti spoto sale, bet kadangi nelabai galiu būti lanksti grafiko atžvilgiu tai pirmadieniais iš ryto iki 11 valandos, antradieniais nuo 15:30 iki 17h, trečiadieniais iš ryto iki 11 valandos kartais ir ilgiau iki 12h, ketvirtadienį nuo 14h iki 17h ir penktadieniais bet kokiu laiku iki 17h
gal atsirastų norinčių, nes vienai nesinori eiti, o derintis prie draugų nelabai noriu, nes tada nukentėtų mano paskaitų laikas.
1Alina1 parašė:
Sveikosieškau mamytės kartu pradėti lankyti spoto sale, bet kadangi nelabai galiu būti lanksti grafiko atžvilgiu tai pirmadieniais iš ryto iki 11 valandos, antr…
Kurioj gatvėj gyvenat?
ViktOrijaP. parašė:
Kurioj gatvėj gyvenat?
oj, sporto klubas koks nėra man skirtumo
o šiaip centre
DileT. parašė:
Sveikos mamytes gal zinote kokiu retu berniukisku vardu is D arba E raides buciau labai dekinga![]()
sveika,nzn ar retas bet man lb grazus Denisas
DileT. parašė:
Sveikos mamytes gal zinote kokiu retu berniukisku vardu is D arba E raides buciau labai dekinga![]()
renkat berniukui varda? Deinas, Danas, Ervinas, Eldaras, Derikas, Eligijus, Elvinas, Eidanas dabar sove i galva
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai