Sniegexx parašė:
O kada tu zadi darytis operacija??
Dar maitinu.Bet svajoju rimtai.
Sniegexx parašė:
O kada tu zadi darytis operacija??
Egliuxxx UK parašė:
Nu as paklausinesiu del visu infekciju tikimybiu ir t.t., ziuresiu, ka jis sakys![]()
Aštrauskas tik per pažastį ir tedaro, moka jis įtikinti net ir tas, kurios nelabai to nori
Lauksmė parašė:
As ka tik baigiau maitint, jumgiuosi prie kusu rimtai svajojanciu/planuojanciu
sueina 6men po maitinimo ir begu i konsultacija
Anzelikangell parašė:
As ka tik baigiau maitint, jumgiuosi prie kusu rimtai svajojanciu/planuojanciusueina 6men po maitinimo ir begu i konsultacija
![]()
As tai dar tik laukiuosi, bet jau irgi svajoju
na bet man dar teks palaukt dau, nestumas, maitinimas plius 6 menesiai!
Vasaree parašė:
As tai dar tik laukiuosi, bet jau irgi svajojuna bet man dar teks palaukt dau, nestumas, maitinimas plius 6 menesiai!
greit tas laikas praeis
,O paskui ir galesit igyvendint savo svajones.Manau greiciau jas igyvendinsit nei as.Karts nuo laiko vis pagalvodavau apie krutines didinima, bet vis atidedavau.Ir pagaliau ryzaus sulaukus 45m
dinulia parašė:
greit tas laikas praeis,O paskui ir galesit igyvendint savo svajones.Manau greiciau jas igyvendinsit nei as.Karts nuo laiko vis pagalvodavau apie krutines didin…
Geriau veliau nei niekada
Na as pamenu dar paauglysteje vis laukiau laukiau kada tos krutys daugiau uzaugs, veliau teko susitaikyti su mintim, kad jos tokios ir liks
dar pries kokius keleta metu krutines didinimas man asocijavusi tik su pupytem ir pamelom... tada atsitiko taip, kad ilga laika gyvenu siltuose krastuose, vasara kasdien prie juros, matai kaip kitos vaikso du pilnom krutinem graziom,ir nors pati ir pasitikiu savimi ir jauciuosi patraukli, bet visgi tas moters putlumas per krutine didziausias moteriskumas...tasa pradejau galvoti, jeigu turi galimybe o kodel gi ne? Pasisakiau vyrui, is pradziu pries..bet moterys gi gudrios, po truputi po truputi, jau ir pats pradejo kalbeti apie tai
zodziu dabar ta svajone tapo realiu planu ;) !!!! Laukiu nesulaukiu!
dinulia parašė:
greit tas laikas praeis,O paskui ir galesit igyvendint savo svajones.Manau greiciau jas igyvendinsit nei as.Karts nuo laiko vis pagalvodavau apie krutines didin…
Bet kokia Jus saunuole.As tikiuos iki 38 susisukti.
Lauksmė parašė:
Bet kokia Jus saunuole.As tikiuos iki 38 susisukti.
aciu,aciu.Vaikai uzaugo, tai nusprendziau dabar pagyvent del saves.Pas mane viskas exspromtu
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai