renatea parašė:
ineciukas as taip pat uk gimdysiu.manim taip pat kolkas rupinasi labai graziai.tik as visstiek labai bijau gimdymo cia![]()
o kaip fainai , kad yra zmogeliuku kurios gimdis uk
kelinta tau gimdimas prieina ?
renatea parašė:
ineciukas as taip pat uk gimdysiu.manim taip pat kolkas rupinasi labai graziai.tik as visstiek labai bijau gimdymo cia![]()
o kaip fainai , kad yra zmogeliuku kurios gimdis uk
kelinta tau gimdimas prieina ?
bliuch parašė:
labas labas :)) stai ir mes laukiamLiepos menesio,
![]()
o kaip suzinojau, kad liepos menesi supuosim kinderiuka
apsidziaugiau, nes man bus gimtadienio dovana
nes pati esu gimus Liepa
![]()
![]()
![]()
sveikinimai
Ginteja parašė:
Sveikos, busimos mamytes, jungiuosi ir as i jusu buriKaip jauciates? Kaip pilveliai? Ar jau jauciat kudikio judesiukus?
![]()
sveikute, taip taip jau ten spardomes ir duodames belekeaip
o kaip pas jus?
simonne parašė:
as irgi is vilniaus. gal jau galvoji apie kuria nors ligonine, kur gimdysi? o kaip del nestumo kursu tau? ar planuoji vaiksciot?
as tai galvoju i kursus eiti vrcp
o gimdyti VGN
o tu?
citrikonija parašė:
sveikute, taip taip jau ten spardomes ir duodames belekeaipo kaip pas jus?
Labuka, nu va kaip smagu, tai 22 savaiciu tikriausiai jau normaliai jauciasi, nes as po kolkas tokius gan silpnokus ir dazniausiai tik vakare jauciu, nors diena nera kada ta pilvuka glostysti
Kaip siaip savijauta?
simonne parašė:
kaip tik vakar kalbejom, kad su pirmu vaiku visi bijo, ar tau 20 ar 35 metai. Mano drauges kurios po kelis vaikus tri, paskui juokasi, sako, pirmas vaikas - kristolinis![]()
kas tiesa, tas tiesa, pirmas vaikiukas, tai wauw
pirmi pojuciai ir viskas kas yra pirma karta nuostabu
citrikonija parašė:
sveikinimai![]()
aciu
Ginteja parašė:
Labuka, nu va kaip smagu, tai 22 savaiciu tikriausiai jau normaliai jauciasi, nes as po kolkas tokius gan silpnokus ir dazniausiai tik vakare jauciu, nors diena nera kada ta pilvuka glostysti![]()
Kaip siaip savijauta?![]()
Laba
duodasi juk ir neglosčius.. tiesiog vakare lengviau išgirst nes tikriausiai susikaupi klausymuisi gulėdama lovoje
o jei ir diena įsiklausytum taip pat pajustum.. o šiaip tai atsidžiaugsi dar jais manau...
aš jau dabar jaučiu ir dieną ir net naktį būna, tai kas bus vėliau
o kaip šiaip savijauta?
mano tai superinė, bet aš ir šiaip nei vėmiau nei ką... tik miegelis mane kankina pastoviai :DD beje kai atsiras pilvukas ir pati nepajusi kaip vis būsi ranką ir dieną ir naktį ant jo užsidėjusi
citrikonija parašė:
as tai galvoju i kursus eiti vrcpo gimdyti VGN
o tu?
![]()
Sveika, įsijungus į būrį mamyčių. Aš niekaip kursų laiko neatitaikau. Man vakariniai reikalingi. o kur tu eisi, ten vakariniai? (sorry, kad klausiu, nes tingiu internete ieškoti :))
o gimdyt kol kas noriu antakalny, nors jau nebe pirma kas sako, kad VGN geriausi....
Ineciukass parašė:
o kaip fainai , kad yra zmogeliuku kurios gimdis ukkelinta tau gimdimas prieina ?
na man liepos 14d terminas.o kaip bus is tikruju nieks nezino :)) o tau kada?is kokio miesto esi uk?
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai