Justina21 parašė:
Mes berniukui greit išrinkom, o va mergaitei labai vargom, kol man vieną dieną į galvą staiga šovė vardas Amelija:)manau taip ir pavadinsim jei mergaitė bus
labai grazus vardukas
Justina21 parašė:
Mes berniukui greit išrinkom, o va mergaitei labai vargom, kol man vieną dieną į galvą staiga šovė vardas Amelija:)manau taip ir pavadinsim jei mergaitė bus
labai grazus vardukas
Nerasta_ parašė:
As taip pat manau,kad vaikui reikia isrinkti toki varda, kad nesitrumpintu ir nesikraipytu jis, nors aisku visada kazka galima sugalvoti. O vistiek visi tevai, man…
nmevisi mažybine forma. Aš niekada vaikų savo mažybine forma nevadinu. Taip pat ir netrumpinu, nors vardai ilgi: vieno 11 raidžių, kito - 12.
Astartė parašė:
nmevisi mažybine forma. Aš niekada vaikų savo mažybine forma nevadinu. Taip pat ir netrumpinu, nors vardai ilgi: vieno 11 raidžių, kito - 12.
Na buna ir isimciu
Deivinna parašė:
Man labai gražus vardas Sofija,gaila tik, kad vyrui nelabai patiko, asociacijos su sofa. Sako neduok Dieve, bus apkuni, tai tikrai visi sofa pravardžiauso…
man irgi sis vardas labai grazus, gaila drauge ji jau pasieme :-D
Deivinna parašė:
Man labai gražus vardas Sofija,gaila tik, kad vyrui nelabai patiko, asociacijos su sofa. Sako neduok Dieve, bus apkuni, tai tikrai visi sofa pravardžiauso…
labai gražus, ypač reikšmė graži - išmintinga...bet man iškart pirma mintis...Bulgarijos sostinė...
Mūsų vardų sąrašiuke buvo 1 vieta.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai