@gnetuk parašė:
o as kai vyrui paskaiciau straipsniuka apie vardus,tai leido man rinktistai man mergaitei jau yra variantas:Glorija,o berniukui Jordanas
![]()
Man glorija tai grynai stora tokia isnyra pries akis kaip is madagaskaro ta begemote
@gnetuk parašė:
o as kai vyrui paskaiciau straipsniuka apie vardus,tai leido man rinktistai man mergaitei jau yra variantas:Glorija,o berniukui Jordanas
![]()
Man glorija tai grynai stora tokia isnyra pries akis kaip is madagaskaro ta begemote
UršuBuršu parašė:
Dar ilgokai laukti, ale jau kai gims, tai bijau, kad šausiu kokį iš lempos vardą ir paliksiu vyrą nuskriaustą, nes jis kaip užsiciklinęs buvo ant tos meškutės vardo…
man tie vardai kaip smilte,urte ir pan irgi grazu,bet kadangi mes nesam gryni lietuviai,tai mums jie netinka
@gnetuk parašė:
o man kaip a.a.sapranauskas sake Rojus(Nojus)kaip gemarojus![]()
![]()
![]()
Prajuokinai....
Kokį ten straipsnį apie vardus skaitei? Noriu ir aš akį užmesti, gal dar ką sugalvosiu...
Nors dabar tai atrodo, kad sutariau su vyru, kad vis tik bus mergaitė Maja.
Pasiskaičiau čia --> lt.wikipedia.org/wiki/Maja_%28mitologija%29 ir čia --> tavovardas.com/tag/vardo-maja-reiksme/ tai abu vieningai su vyru sutarėm, kad gražu, trumpas, aiškus, mitologinis, turi vardo dieną (aš jos neturiu), aprašymas patinka, nes tokią aš ir įsivaizduoju dukrą. Aišku, gal kiek skystokas kai kam pasirodys, nes kaip sakiau man Mėjos, Lėjos, Tėjos nepatinka, bet kažkaip tikrai senai turėjau mintyse šį vardą, tik nebuvau niekad apie jį skaičiusi, kad jis mitologinis, nes visą laiką asociacija būdavo tik dėl to filmuko apie bitę. Pasiskaičiau komentarus supermamoje, tai nusistebėjau kiek daug neigiamų emocijų sukelia būtent Majos vardas mamoms, sako absurdiška vaiką vadinti bitės vardu, o man taip faina, aš myliu visus gyvūnus, bitės, meškos, drugeliai ar gazelės ir t.t., gražu gi, juolab, kad prieš tai vyro siūlyta Uršulė irgi reiškia meškutė.
Tokio vardo nei sutrumpinsi nei iškraipysi kažkaip, o kad bite vadins, dar geriau, bitės yra gražu bent jau man
@gnetuk parašė:
uj,jei tik rasiu tai idesiu straipsniuka,tikrai vertas demesio![]()
Man Maja irgi niekoman apskritai visi vardai grazus,ypac kai dera prie seimo…
Jei tik rasi, būtinai įmesk
Tiesa, vakar prisiminiau lovytėj gulėdama, kad mane mama mažą vadindavo sraige Olivija iš keistuolių teatro... Ten būdavo tokia aktorė, pamiršau kokia, kur vaidindavo ją su tokiais ragiukais susuktais, man mama irgi pindavo juos
Taip miela pasidarė...
Vis mane prie kokių nors gamtos reiškinių traukia, tai augalai, tai gyvūnai...
deimukas152 parašė:
turesiu dvi dukrytes labai dziaugiuosi![]()
dvynukes?
sveikinu!
Vaidaa89 parašė:
dvynukes?sveikinu!
![]()
![]()
aga aciu
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai