Lkriste parašė:
Oi kaip jus suprantu ir užjaučiu...Šeši metai kaip užpakalis karts nuo karto vis primena apie save🙈 turėjau dvi hemorojaus operacijas,bet bėdos nesibaigia...Jei nor…
Jums irgi įplėśa būna jeigu kraujuoja?
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįLkriste parašė:
Oi kaip jus suprantu ir užjaučiu...Šeši metai kaip užpakalis karts nuo karto vis primena apie save🙈 turėjau dvi hemorojaus operacijas,bet bėdos nesibaigia...Jei nor…
Jums irgi įplėśa būna jeigu kraujuoja?
Lkriste parašė:
Ne įplėšos man nėra,bet kai pakietėja viduriai turbūt įtrūksta,panaudoju žvakučių ir praeina...bet toks jausmas,kad ten susiaurėję...Na nebebus ten taip kaip buvo,bet kaip kiti išsioperuoja ir pamiršta,bent jau man .
Jeigu nėra hemorojaus, pasituśtinus kraujas, skausmas, reiśkia įtrūko gleivinė, o tai ir yra įplėśa. O kas dar gali įtrūkti?
j.nelita parašė:
Visiškai su jumis sutinku,tik kai tikrinausi gydytojas sakė,kad nėra,tai turbūt nedaug įtrūksta ir greit užsitraukia.
Lkriste parašė:
Visiškai su jumis sutinku,tik kai tikrinausi gydytojas sakė,kad nėra,tai turbūt nedaug įtrūksta ir greit užsitraukia.
Vat ir man tokie dalykai prasidėjo, jau 3 kartas kas antrą mėn. Įtariu, kad tie įplėśimai dėl to ir kartojasi, kad jie savaime ne visai uźgyja. Reikia gaminamo tepalo su dialtizemu arba nifedipinu. Jis nuima spazmą, nes kai yra įtrūkimas, kaźkiek būna ir spazmo, gerina toje vietoje kraujotaką, todėl greićiau gyja, rećiau atsinaujina įplėśa. Esiu praśyti recepto, nieko nebus.
j.nelita parašė:
Vat ir man tokie dalykai prasidėjo, jau 3 kartas kas antrą mėn. Įtariu, kad tie įplėśimai dėl to ir kartojasi, kad jie savaime ne visai uźgyja. Reikia gaminamo tepa…
Sveiki, turėjau šitą džiaugsmą, atrodo iš niekur atsirado kai pradėjo kietėti viduriai po kitos operacijos (ne hemarojaus), kankinausi gal 4 mėnesius su dilatatoriumi kol visiškai visiškai sugijo ir tfu tfu nesikartoja. Naudojant dilatatorių palengvėjimas ateidavo per kokią savaitę, tada iš to džiaugsmo atsipalaiduoji ir vėl plyšteli (mano karti patirtis). Be dilatatoriaus nepadėjo vien tepalai įplėšos užgydyti, buvo jau beveik nebesugyjanti žaizda, ant operacijos ribos, bet kantrybė, darbas ir dilatatorius išgelbėjo. Nuoširdžiai rekomenduoju klausyti gydytojų, jei tik rekomenduoja ir naudoti.
Lakas_plaukams parašė:
Sveiki, turėjau šitą džiaugsmą, atrodo iš niekur atsirado kai pradėjo kietėti viduriai po kitos operacijos (ne hemarojaus), kankinausi gal 4 mėnesius su dilatatoriu…
Dekoju, jog pasidalinot!
As irgi esu pasiryzusi kantriai ir ilgai su dilitatoriumi bandyti plesti.
Sakykit, o naudojot kai buvo iplesa? Ar tik kai pilnai buvo sugyjusi?
Lynkanu parašė:
Dekoju, jog pasidalinot!
As irgi esu pasiryzusi kantriai ir ilgai su dilitatoriumi bandyti plesti.
Naudojau kai buvo įplėša, iš esmės tai buvo vienintelis būdas padejęs jai sugyti. Pirmus du mėnesius naudojau diletatorių su deltiazemo tepalu 2 k. d., vėliau tiesiog su Lidoposterin, kol pilnai sugijo.
Atsipalaidavi raumenys, praplatėjo, matyt, ir stanginantis nebebūna tokių bėdų, nebeplyšta.
Lakas_plaukams parašė:
Naudojau kai buvo įplėša, iš esmės tai buvo vienintelis būdas padejęs jai sugyti. Pirmus du mėnesius naudojau diletatorių su deltiazemo tepalu 2 k. d., vėliau tiesi…
Suteikiat vilties ❤️
Dekui. Sveikatos ir kad neatsinaujintu!
Man net du gydytojai sakė, kad tipo susiaurėjimo nėra ir kolonoskopiją darė dar kitas gyd., irgi nieko nesakė. Bet, matomai po intervencijų, kai kuriems taip jau būna, kad atsiranda įplėśų, jautriau reaguoja gleivinė į storesnes ar sausesnes iśmatas, matomai ji palieka po intervenc.nebe tokia elastinga, vistiek buvusių h mazgelių vietose lieka randeliai. Tik man dilema, turiu receptus su deltiazemu ir su nifedipinu, kuris veiksmingesnis, praśysiu kad perraśytų, nes pasibaigęs galiojimas ir kurio papraśyti?
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai