jonre parašė:
Va mano namų darbelisraštas kaip priklauso,belekoks,svarbu pačiai eina suprast
![]()
Cia paskutinis nt? 😊
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis? Skaityti
visą straipsnįjonre parašė:
Va mano namų darbelisraštas kaip priklauso,belekoks,svarbu pačiai eina suprast
![]()
Cia paskutinis nt? 😊
Coliuke147 parašė:
Cia paskutinis nt? 😊
Aha kur vakar dariausi..nežinau kodėl,vienas buvo,tai pasidariau
nes šį mėnesį tikrai neplanavom...specialiai...norėjau įsitikint kada ta mano ov ir tt
bet va kai OV taip nutolo,tai kažkaip pakilo ranka prie NT
ot ta moteriška logika...
jonre parašė:
Aha kur vakar dariausi..nežinau kodėl,vienas buvo,tai pasidariaunes šį mėnesį tikrai neplanavom...specialiai...norėjau įsitikint kada ta mano ov ir tt
bet va…
Bet matau lyg vaiduokliuka
bandykit pakartot jei ryskes tai kibot
as tai po valymo kovo 16 tai mm arba laukiu arba ne balandzio 18 😊butu geriausia dovana gimtadienio nes balandzio 27 gimtadienis
Coliuke147 parašė:
Bet matau lyg vaiduokliukabandykit pakartot jei ryskes tai kibot
as tai po valymo kovo 16 tai mm arba laukiu arba ne balandzio 18 😊butu geriausia…
Linkiu ir nesulaukt tų mm
Na o aš kažkaip įtartinai į viską žiūriu. Kadangi su vyru “susiglaudėm” tik porą kartų baigus kraujuot po persileidimo gal 4 dienos,tai tikrai tik tada ir turėjo būti ov,nes realiai tik tą dieną ir pradėjau sekti ov
Arba man tikrai tiesiog dabar vyksta OV ir nereik čia ieškot sliekų kaip sakant
jonre parašė:
Linkiu ir nesulaukt tų mm![]()
Sakyciau tik db bus ov
jonre parašė:
Labai jums aciu ❤️ sako reik laukt pirmu mm bet kad gerai jauciuos ir viskas gerai buvo tai surizikuosiu
jonre parašė:
Mano nuomone dabar Jums O☺️
Sveikos, norėjau paklausti. Kaip buvo jums, po pirmo ciklo, ar bandėt sekti savo ov su bkt, ir jei taip, kaip buvo ciklas? Nes aš seku su bkt, kad pradėti gerti papildomai prg, bet kol kas man ov neparodė tempė, aišku, gal dar bus,nes su tempe visad parodo tik po 2 d. kažkur ar buvo ov. Šiek tiek neramu, kad nebūtų tik ciklas koks neišsiderinęs...
V.P. parašė:
Sveikos, norėjau paklausti. Kaip buvo jums, po pirmo ciklo, ar bandėt sekti savo ov su bkt, ir jei taip, kaip buvo ciklas? Nes aš seku su bkt, kad pradėti gerti pap…
As tik ov testus dariau, tai kaip ir priklauso 12-13 cd juosteles buvo ryskios.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai