Coliuke147 parašė:
Man tai vos vos rusvu iskyru atsirado tai gal kokia implantacija![]()
O mm dar neturi būt?
Kada po persileidimo vėl bandyti pastoti ir kokių priemonių imtis, kad kitas nėštumas būtų sėkmingesnis. Skaityti
visą straipsnįColiuke147 parašė:
Man tai vos vos rusvu iskyru atsirado tai gal kokia implantacija![]()
O mm dar neturi būt?
IvetaAkvilė parašė:
O mm dar neturi būt?
17-18diena tik turetu but
IvetaAkvilė parašė:
Oo va liuks 😍 gal greit užkibs.. O aš teplioju kažkodėl.. Jau buvo praėję bet va yra rudo vos vos kraujo.. Net nežinau kas čia.
IvetaAkvilėNa apsilankymas visad gerai kad paziuretu kas ir kaip. Na tikiuosi kito ciklo nebesulauksiu
![]()
kristinukasz parašė:
Ne menkiausio zenklo kada mm . O taip ju laukiu, taip noriu ptadet planuot
Bet pvz jūs vaisingas dienas jautet? O ovuliacija buvo?
Coliuke147 parašė:
Taiip mm turetu but 18 diena🙄 bet buvo uzejus silpnumo akimirka nesisaugant tai dabar siek tiek bijau 🙈
Kad isvengt silpnumo akimirkų, išsiunčiau vyrą savaitei i NO 🤣🤣🤣
Pagal išskyras tai man vaisingos dienos 🤭
kristinukasz parašė:
Na va, ir alpanke mane mm
Uo, su tuo ir sveikinu. Naujas ciklas naujos viltys 😍
Sivija parašė:
Bet pvz jūs vaisingas dienas jautet? O ovuliacija buvo?
Po teisybe niekad nesekiau tiksliai ov. Pi sio ciklo gaudysiu sar su testukais ie tikiuos pavyks
Pas mane istorija irgi va tokia...persileidau praeita mėnesį 22d...kraujavau tik 4 dienas,bet gine patvirtino,kad viskas ok,issivale,parase duphastono ir vitaminu
pradejau sekti ov su testukais ir jos iki siol niekaip nebuvo...galvoju matyt reikia sulaukt kitu mm,susinormalizuos...vakar rudai patepliojau ir buvo isskyru su kraujo siuleliais. Pasidariau NT,matosi kazkas...bet po persileidimo praejo 3sav,kad hcg uzsiliko gal ir gali buti,bet jis pas mane labai mazytis jau buvo pries persileidima,kazkas apie 30. Negi galejo buti taip,kad po persileidimo praejus ~5 dienom,iskart ivyko ov?
Zodziu dabar kazkaip niekas neaisku....
jonre parašė:
Pas mane istorija irgi va tokia...persileidau praeita mėnesį 22d...kraujavau tik 4 dienas,bet gine patvirtino,kad viskas ok,issivale,parase duphastono ir vitaminu :…
Ta pačią dieną mes abi netekome.... 😪
jonre parašė:
Pas mane istorija irgi va tokia...persileidau praeita mėnesį 22d...kraujavau tik 4 dienas,bet gine patvirtino,kad viskas ok,issivale,parase duphastono ir vitaminu :…
Na, sunku pasakyti. Pas mane testas jau buvo svarus uzvakar. Baltas baltas. Parodykit savo testuka.
Sivija parašė:
Ta pačią dieną mes abi netekome.... 😪
Vaje
As ji vakar dariau ir palikau vonioj tupet,tai dabar jau parejus kai fotkinsiu turbut nelabai ka bus galima spresti. Nors vakar koks buvo toks ir tebera
as manau gal OV pas mane siandien bus...nes va OV testukas jau siandien labai ryskus.
jonre parašė:
Vaje![]()
As ji vakar dariau ir palikau vonioj tupet,tai dabar jau parejus kai fotkinsiu tur…
Tai gal nestuma rodo ov testas jei nt vaiduokliavo? 😍
Coliuke147 parašė:
Tai gal nestuma rodo ov testas jei nt vaiduokliavo? 😍
Va mano namų darbelis
raštas kaip priklauso,belekoks,svarbu pačiai eina suprast
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
Esate UŽ, nes tai smagi šventė? O gal PRIEŠ, nes džiugina pats k…