Simonele parašė:
Linutea, o kaip suzinojai taip greit kad nesilauki? ir kokiu problemeliu turejai?
ech kiek kantrybes reikia vaikiuko gaminime,o ir vyrams taip paprasta viskas
kalbu vakar su saviskiu, sakau, kodel tu toks abejingas mano nepastojimui, sakau,jei nenori leliuko taip ir sakyk,numalsiniu nora tureti kudikiuka ir nebesuksiu galvos. o jis man sako,kd zinoma, jog noriu, tik galvoju,kad jei ir turim kokiu problemeliu del pastojimo, tai laikui einant jos issigydis ir laikui einant pastosi
matai pagal ji turi viskas issigyditi savaime
jauciuos tokia pikta ir liudna,kad net nezinau kur detis
sakyciau PMS, bet juk ka tik persirgau
Tai gal tau implantacija? ;)
Yra gyvenime tokiu zmoniu, kurie viska zino ir mato, tai is ten ir suzinojau
o problemeles tokios, kad eile metu pastoviai kamavo isskyros, mano gine visa laika israsinedavo kruva vaistu, zvakutes, tablete sir t.t., o problemos kaip ir nerasdavo konkrecios, vis kazkokios ale bakterijos. Kai suejo 25m, pasidariau ta nemokama citologini tyrima, ir jis parode pakitimus lasteliu gimdoje, tipo ale vezines ir panasiai, tada pradejau daryti daugybe tyrimu, kurie susije su tom vezimem lastelem, nes gimdos kaklelio vezys atsiranda tik del keliu susirgimu, ten nieko nerado, visiskai svari, bet tos blogos lasteles ir toliau vystesi, vel vaistu naudojimas, begale pinigu sukisimas, o rezultato jokio. Tai atsirado toks zmogus kuris pradejo mane gydyti be visu tu vaistu, ir dabar reikia laukti kol viskas issivalys, beje ir vezio ten jokio nera, o mano gine sake kad jau yra. nu zodziu turejau streso ir nervu, bet dabar zinau, kad viskas vyksta tik geryn
Ziuriu tikrai dauguma vyru taip sau ramiai reaguoja, ne tai kai mes
Jau galvojau kad ir maniskiui nereikia vaiko, tik man vienai, kai pasake man taip vakar
per daug mes jausmingos moterys