Boruzyte99 parašė:
aiskuo tos isskyros baltos, kokios tau buvo?
zinok tiksliai nepasakysiu
Boruzyte99 parašė:
aiskuo tos isskyros baltos, kokios tau buvo?
zinok tiksliai nepasakysiu
rasaedita parašė:
na tikesiuos kad ir man kada nors tas testas parodys II kad ir po tu 2,5sav...
Tau, kaip ir man, vėluoja ir testai nerodo...aš vis viliuosi, kad galbūt man parodys vėliau, jei kas užkibo, nes mm vis nesulaukiu, o ir pilvo raižymai prapuolė
Logopede parašė:
Tau, kaip ir man, vėluoja ir testai nerodo...aš vis viliuosi, kad galbūt man parodys vėliau, jei kas užkibo, nes mm vis nesulaukiu, o ir pilvo raižymai prapuolė![]()
kada mm turejo buti?
mantai pilvo raizymai niekur nedingo, atrodo tuoj tuoj prakiurs, o kaip nieko ner taip ner.. tikiuos kad ir nebus
Logopede parašė:
Man turėjo būti sausio 31 d. O raižybai buvo visą praėjusią savaitę, bet jau dabar bent kelios dienos nieko, tik nugarą skauda ir tiek![]()
vadinasi tikrai vienodai... man vasario 2 turejo buti... laikau kumscius uz abi II
Prisidedu prie palaikymo komandos ir linkiu teigiamu rezultatu!
O aš nusiemiau nuo profilio gandriuka, kadangi iš gydytojos sužinojau blogu naujienų, kurios ir gali būti priežastimi dėl nepastojimo
visi tyrimai buvo geri, kol vienas nelabasis išlindo
Širdy toks jovalas dabar...
Rrasiukas parašė:
Prisidedu prie palaikymo komandos ir linkiu teigiamu rezultatu!O aš nusiemiau nuo profilio gandriuka, kadangi iš gydytojos sužinojau blogu naujienų, kurios ir gali būti priežastimi dėl nepastojimo
ojojoj... labai nenusimink... viskas turi buti gerai.. cia geriausia palaikymo komanda turi
Rrasiukas parašė:
Prisidedu prie palaikymo komandos ir linkiu teigiamu rezultatu!O aš nusiemiau nuo profilio gandriuka, kadangi iš gydytojos sužinojau blogu naujienų, kurios ir gali būti priežastimi dėl nepastojimo
bet gal beda issprendziama?
Rrasiukas parašė:
kas butent per zinia cia tau ?
neliūdėk,visko gyvenime pasitaiko ;) O gal kitos ginės nuomonės reikėtų ;)
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai