rencia@ parašė:
tai vat as irgi dabar perskaiciau kad tokios isskyros gali pasirodyti pries mm tai gal visai normalu na teks dar luktelti![]()
man buna irgi pries pat MM gleives kaip per OV. Bet linkeciau, kad butu ne pries MM
rencia@ parašė:
tai vat as irgi dabar perskaiciau kad tokios isskyros gali pasirodyti pries mm tai gal visai normalu na teks dar luktelti![]()
man buna irgi pries pat MM gleives kaip per OV. Bet linkeciau, kad butu ne pries MM
Colliukke parašė:
tai gal tu nescia...?nes zinau jeigu jau laukiesi tai isskyru labai padaugeja pries mmm
o ir temp visai tokai ant klaustuko... laukiau laukiam geru ziniu
![]()
labai noreciau bet manau kad mano BT per maza nestumui
na bet kuo daugiau visko suzinai kuo daugiau pazysti save tuo ramiau bus ateityje planuojant
rencia@ parašė:
lauksim tu mm
mano vyras tai nuliudo,kai parodziau tuscia testuka,tai iki kitu mm pasistengsim,jei vel nebus,tai ir neplanuosim
@gnetuk parašė:
lauksim tu mm![]()
mano vyras tai nuliudo,kai parodziau tuscia testuka,tai iki kitu mm pasistengsim,j…
na taip nekoks jausmas kaip svajoji, tikiesi o pamatai ta viena bruksniuka
Sveikutes,nieko sau kiek cia priraset,net neperskaitau visko..
Vakar buvau pas gine, aciu Dievui manajam puponautui viskas gerai,atitinka savaites,gavau pirmaja nuotraukyte,ten jau matosi kur galva, o kur kunelis,maciau kaip plaka sirdele...
Tik keista buvo girdeti is gines,kad vertetu atsisakyti myliuko,
nes neva tie kurie myluojasi turi daugiau problemu nestumo metu,o stai kiti giniai sak kad atvirksciai isnaudot vyreli,neva lengviau bus gimdyt,na ir kaip cia db suprasti?
alfeja parašė:
Sveikutes,nieko sau kiek cia priraset,net neperskaitau visko..Vakar buvau pas gine, aciu Dievui manajam puponautui viskas gerai,atitinka savaites,gavau pi…
na visur raso kad pirmam semestre reiktu sumazinti myliuku skaiciu, o nuo antro jau laisviau. gal ta turejo omeny
alfeja parašė:
Beje,sveikinimai naujoms nestukems,jeigu tokiu atsorado, sveikos prisijungusios..
![]()
![]()
tai turesi berzilinuka arba liepinuka
Eglė @---- parašė:
na visur raso kad pirmam semestre reiktu sumazinti myliuku skaiciu, o nuo antro jau laisviau. gal ta turejo omeny
Net nezinau ka jinai turejo omeny,tikslaus laiko man neapibreze,tai net nezinau ka galvot,tik pasake''spresti jums'' net norml nepaaiskino,nors ir bandziau aiskintis..
Eglė @---- parašė:
tai turesi berzilinuka arba liepinuka![]()
Na ziuresim,gerai kad sitaip parasei,db susimasciau kad net numatomos datos nepasake...
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai