raudonas debeselis parašė:
Prastai sakyciau, pavargau labai.. parkavimas tas prakeiktasir kaip as laikysiu, nu neisivaizduoju...
aiskiau kazkiek?
Prastai sakyciau, pavargau labai.. parkavimas tas prakeiktasir kaip as laikysiu, nu neisivaizduoju...
aiskiau kazkiek?
mamulyte1 parašė:
o kada tau egzas?![]()
Mokyklinis ketvirtadieni, antradieni dar varysiu i kauna, paskutinis vaziavimas
mamulyte1 parašė:
aiskiau kazkiek?
Teoriskai taip, o vat praktiskai
vakar kelis kart pavyko tobulai, bet kiek pries tai meginimu buvo...
pas mus masina tai pypiec, po mokomosios tai sakes is vietos bandant pajudet uzdusau
sankaba kaip akmuo, bet paskui pripratau ir liuks :Dtik siandien atsidure serviziuke, sakiau saviskiui kad kazkas negerai traska kai vaira susuku o tas ka cia isikalineji vaziuok, bus jam manes neklausyt
P.S. klausimas laikiusiom, ar regitroj tarkim parkuojantis statmenai galima pamacius, kad blogai ivazineji, pasitaisant isvaziuot tiesiai i prieki? Ta prasme nesusisukant i pradine ivaziavimo padeti?
Mokyklinis ketvirtadieni, antradieni dar varysiu i kauna, paskutinis vaziavimas
man instruktorius sake galima taisytis 3kart
mamulyte1 parašė:
man instruktorius sake galima taisytis 3kart
Ta as zinau, bet ar taisantis gali isvaziuot tiesiai o ne i pradine padeti pries pradedant manevra nezinau kaip tiksliau suformuluot klausima apie ka as
Neturiu. Zinau kad iki galines linijos 0,5m sonai +-panasiai turi likt, man aiskina bet nedasunta man... Mieste uztikrinciau jauciuos nei aikstelej![]()
Parkuokites pagal orientira,nuo rato centro praveskit I virsu tiesiia linija,daznisusiai buna galinio soninio to mazo langelio per viduri.?
birzelinuke parašė:
Parkuokites pagal orientira,nuo rato centro praveskit I virsu tiesiia linija,daznisusiai buna galinio soninio to mazo langelio per viduri.?
As ivaziuot ivaziuoju, bet dazniausiai per anksti tiesinu ratus ir mano kaire puse pasistato grynai salia baltos juostos o desnej pilna vietos
As ivaziuot ivaziuoju, bet dazniausiai per anksti tiesinu ratus ir mano kaire puse pasistato grynai salia baltos juostos o desnej pilna vietos
tai jus mokinates ir su vyru tai jus pabandykit ir vienaip ir kitaip lai jis islipa is masinos ir pareguliuoja tai mazdaug bus aisku kada tuos ratus tiesint
Ta as zinau, bet ar taisantis gali isvaziuot tiesiai o ne i pradine padeti pries pradedant manevra nezinau kaip tiksliau suformuluot klausima apie ka as![]()
tai zinoma kad galima tiesiai pati bent taip dariau paskutini vaziavima taisiausi tiesiai pavaziavau ir atbuliniu paskui
o tos kurios laiket regitroj jau , kokios ten masinos ta prasme dyzelis ar benzas? mokykleles dyzelis , tai viskas ok, pas vyra benzas ir jautresne sankaba tai seimos masinos as pernest negaliu kaip vairuoju, tik kas ir baisiai jautri ji, o mokykleles ne taip, vyras aiskino kad fel benzo musu jautresne. Sako jei bijai musu masinos kas bus regitroj. Tai va ir idomu ar labai skiriasi
jus kalbat apie tai kad ivazinejant matot kad netilpsit ir jus domina ar galima pavaziuot i prieki?tai taip tikrai galima man instruktorius sake taisykis kaip nori kad masina stovetu ne ant liniju tik
23 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai