mamulyte1 parašė:
as ir laukiu treciadienio su baime bet raminu tuo kad jei ir nepavyks visada galiu perlaikyt![]()
perlaikyt visada o visada galima bus
mamulyte1 parašė:
as ir laukiu treciadienio su baime bet raminu tuo kad jei ir nepavyks visada galiu perlaikyt![]()
perlaikyt visada o visada galima bus
Jovita... parašė:
Sveikinimai merginos kurios laikote ir issilaikote....O kurioms nesiseka pasiseks......O man siandien lygiai du metai kaip vairuoju.....as jau ne klevukas…
jeee, sveikinu
laukiu nesulaukiu tos dienos
raudonas debeselis parašė:
Su saviskiu siandien aikstelej maliaus, ple kaip as pavargau,,, dar savo instruktoriu sutikom, tai kurgi vyras nepaklausines kaip as vazineju![]()
![]()
Su saviskiu siandien aikstelej maliaus, ple kaip as pavargau,,, dar savo instruktoriu sutikom, tai kurgi vyras nepaklausines kaip as vazineju![]()
![]()
tai kaip sekes?
uzsiregistravau i regitra egzaminui balandzio 13d. 14.15val. gal velyku proga jie ten bus geresni:)siaip buvo laikas ir balandzio 5 d.ir panasiu laiku.o as laikau mokyklini balandzio 5d.8ryte tai jei zinociau kad tikrai idlaikysiu tai buciau ta pacia diena ir regitra uzdiregistravus
mamulyte1 parašė:
tai kaip sekes?![]()
Prastai sakyciau, pavargau labai.. parkavimas tas prakeiktas
ir kaip as laikysiu, nu neisivaizduoju...
Prastai sakyciau, pavargau labai.. parkavimas tas prakeiktasir kaip as laikysiu, nu neisivaizduoju...
o tu turi ta lapa kurparodyta kaip parkuotis? koks mazdaug atstumas yra?
mamulyte1 parašė:
o tu turi ta lapa kurparodyta kaip parkuotis? koks mazdaug atstumas yra?
Neturiu. Zinau kad iki galines linijos 0,5m sonai +-panasiai turi likt, man aiskina bet nedasunta man... Mieste uztikrinciau jauciuos nei aikstelej
Neturiu. Zinau kad iki galines linijos 0,5m sonai +-panasiai turi likt, man aiskina bet nedasunta man... Mieste uztikrinciau jauciuos nei aikstelej![]()
Neturiu. Zinau kad iki galines linijos 0,5m sonai +-panasiai turi likt, man aiskina bet nedasunta man... Mieste uztikrinciau jauciuos nei aikstelej![]()
o kada tau egzas?
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai