Griv. parašė:
abejoju![]()
Vistiek sveikinimai,jum reikia surasti buda kaip nusiraminti.
Griv. parašė:
abejoju![]()
Griv. parašė:
Islaikiau ta prakeikta mokyklinibet kazkodel dziaugsmo lygiai nulis, po vakar bliovimo kaip uzmusta kazkokia as
vaziavau siandien mano akim visai neblogai, n…
ziuriu kad nesigiri visai
Sveikinu
SaulėsNubučiuota parašė:
Ne, is antro kartolaikiau pries savaite, susikirtau aiksteleje, uzsiregistravau sekanciam kartui po menesio, bet vakar iejusi i regitros psl pagavau laisva vie…
cia tie papilfomi vaziavimai manau jei dar tikrai nesupranti kaip vaziuoti o pats egzaminas nuo dienos priklauso jei ta diena neiisiblaskius nepergyveni tai manau ir islaikysi be papildomu as taip manau
birzelinuke parašė:
Reikia tas baimes kazkaip iveikti, atrodo viskas gerai nebijau vaziuoju, nu bet kritine situacija ir kaip sitaip tarkuoja laikant egzamina tai bijai ir krustelt ne taip ns suvoki kad gali del to neislaikyt, vaziuociau viena gal taip nepsichuociau, labai daug duoda man tai kad salia sedi piktas zmogus kazkaip. Nu persilausiu nera kur dingti
mamulyte1 parašė:
ziuriu kad nesigiri visaiSveikinu
![]()
ka cia girsiesi kaip nelabai yra ka
grieztesnis instruktorius butu dar kankines iki negalejimo manau
uzsiregistravau regitrai balandzio 12 dienai 15.15 val. tai bus matyt kaip cia seksis
Griv. parašė:
ka cia girsiesi kaip nelabai yra kagrieztesnis instruktorius butu dar kankines iki negalejimo manau
uzsiregistravau regitrai balandzio 12 dienai 15.15 val. t…
islaikysi is pirmo kart jau tiek perejus
Jovita... parašė:
Sveikinimai merginos kurios laikote ir issilaikote....O kurioms nesiseka pasiseks......O man siandien lygiai du metai kaip vairuoju.....as jau ne klevukas…
Aciu
Sveikinu
Griv. parašė:
Man tai isvis ilgaias jo dar net neturiu
![]()
Butent as ir jo dar neturiu
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai