Griv. parašė:
bet mudvi sielos drauges vairavime ziuriu. Tik tavo lygis aukstesnis, tu jau regitroj![]()
Taip,o tu gal regitroj is,pirmo karto islaikysi,daznai taip buna☺
Griv. parašė:
bet mudvi sielos drauges vairavime ziuriu. Tik tavo lygis aukstesnis, tu jau regitroj![]()
mamulyte1 parašė:
Sveikinimai saunuole? papasakok kaip sekes pro kur varet kaip instruktrorius? nei virnos klaidos?
Jei manes cia klausiat, tai as laikiau Siauliuose. Instruktorius toks piktas pasirode, bet padariau 4 klaideles nerimtas tik
raudonas debeselis parašė:
Mn dar ilgiau![]()
![]()
Man tai isvis ilgai
as jo dar net neturiu
birzelinuke parašė:
abejoju
SaulėsNubučiuota parašė:
Jei manes cia klausiat, tai as laikiau Siauliuose. Instruktorius toks piktas pasirode, bet padariau 4 klaideles nerimtas tik![]()
taip taip jusu
o tai labai gerai
is pirmo kart?
Griv. parašė:
abejoju![]()
tai laiket jus siandien 9.30?
mamulyte1 parašė:
ydomu kaip Griv sekesi ir turejo laikyt siandien ryte![]()
Islaikiau ta prakeikta mokyklini
bet kazkodel dziaugsmo lygiai nulis, po vakar bliovimo kaip uzmusta kazkokia as
vaziavau siandien mano akim visai neblogai, nu bet padariau 7 nekritines ir tokiose vietose kad absurdas, nu tas jaudulys blemba kaip peilis man.. ta mano intruktore tai auksinis zmogus ne ji tai 20 karta laikyciau speju ta pati mokyklini
dabar registruosiuosi regitroj, ir planuoju hei ilgai laukt , eit su ta instruktore vazinet papildomai dar gal kad grynai uzsigludinciau ir nekibciau regitroj, ziuresiu kaip finansai leis
mamulyte1 parašė:
taip taip jusuo tai labai gerai
is pirmo kart?
Ne, is antro karto
laikiau pries savaite, susikirtau aiksteleje, uzsiregistravau sekanciam kartui po menesio, bet vakar iejusi i regitros psl pagavau laisva vieta siandienai ir surizikavau nepasiemus papildomo pravaziavimo. Nes ir ana karta mieste gerai sekesi, jei ne aikstele buciau islaikiusi
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai