MondaB parašė:
Netinka man Gintarine vaistine-50km iki jos, be to, ir recepto neturiu, nes užsiminus apie ji, gin. patikino, kad tikrai parduos ir be jo.
Pirma karta girdziu, kad nereceptinis. Man reikalavo recepto.
MondaB parašė:
Netinka man Gintarine vaistine-50km iki jos, be to, ir recepto neturiu, nes užsiminus apie ji, gin. patikino, kad tikrai parduos ir be jo.
Pirma karta girdziu, kad nereceptinis. Man reikalavo recepto.
Tai ir as zinau, kad visi kontraceptikai receptiniai, todel ir prašiau, kad išrašytų. Sake, parduos tikrai be recepto, nes juk jos pati neisidesiu, vis tiek turėsiu pas ja ateiti, ir vaistininkės nekvailos, žino, kad moterys spiralės pačios nesideda..Zodziu, kiek daktaru- tiek nuomoniu. Ir pabandytų man dabar neparduoti!
MondaB parašė:
Tai ir as zinau, kad visi kontraceptikai receptiniai, todel ir prašiau, kad išrašytų. Sake, parduos tikrai be recepto, nes juk jos pati neisidesiu, vis tiek turėsiu…
As be recepto isigijau,ir vaistininke net neprase
mazastebuklelis parašė:
Tikrai,kad neapsimokejopaskaiciuokit Levosert kaina ir Mirenos,padalinkit is menesiu skaiciaus,pamatysit kokia suma susidaro:),nes Levosert tik 3 metam,o mitena …
Sveikos merginos, siandien issiemiau levosert , turejau virs metu, viskas buvo labai gerai jei ne spuogai!!!niekada ju neturejau tik nestumo metu ir turinti spirale, pasirodo joje yra toks pats hormonas kaip ir nestumo metu kuris man skatina spuogus, tai labai tikiuosi kad jie greitai isnyks is mano gyvenimelio?Tiesa neisigaskit nes taip pasitaiko pakankamai retai, bet jeigu nestumo metu turejote spuogu tai atkreipkite i tai demesi!!!o taip tai tikrai viskas super!!!
Lolo88 parašė:
Sveikos merginos, siandien issiemiau levosert , turejau virs metu, viskas buvo labai gerai jei ne spuogai!!!niekada ju neturejau tik nestumo metu ir turinti spirale…
Aš irgi ją įsidėjus, ir irgi pastebejau, kad spuogų kart nuo karto atsiranda, bet po vieną kokį ir skausminga
jele25kr parašė:
Aš irgi ją įsidėjus, ir irgi pastebejau, kad spuogų kart nuo karto atsiranda, bet po vieną kokį ir skausminga![]()
Kai pavieniui tai dar galima gyvent, o man tai istisai vieni dar nepraejo jau kiti kyla, kazkoks kosmaras, taip ir nestumo metu, sako kitoms kaip tik tas hormonas skaistina ir grazina oda o man netiko...gaila bet yra kaip yra
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai