koko_shanel parašė:
Kokius vitaminus geriat šiuo metu?
Ką rekomendavo ginekologės jums?
Folio rūgštį, vit d, kalcį, magnį ir geležį
koko_shanel parašė:
Kokius vitaminus geriat šiuo metu?
Ką rekomendavo ginekologės jums?
Folio rūgštį, vit d, kalcį, magnį ir geležį
Sveiki. Turiu klausima, ar esanti zemai placenta gali issaukti persileidima? Kelias dienas ejo rudu isskyru, bet ju buvo negausiai, viskas susitvarke, sake pakils ta placenta. Nedarbingume visa savaite, saugaus, kuo daugiau guliu,kad tik pakiltu. Siandien pasiskambinau daktarei seimos, sakau reikia prastesti bilioteni, viska supasakojau, tai mane nuteikia jog persileidimas bus. Tai arba ji nieko nesupranta, arba as kazko nesuprantu.
greta74 parašė:
Sveiki. Turiu klausima, ar esanti zemai placenta gali issaukti persileidima? Kelias dienas ejo rudu isskyru, bet ju buvo negausiai, viskas susitvarke, sake pakils …
Daug kam būna žema placenta ir ji pakyla didėjant nėštumui, tik reikia pasisaugoti, nekilnoti nieko sunkiai, daugiau poilsio. Tiesiog būna gydytojų, kurie apart prigąsdinimo daugiau nieko panašu ir nesugeba. Nusiraminkit ir daugiau poilsio. Pas mane pačią žemai placenta ir gydytoja tikrai nei kart neužsiminė, kad bus persileidimas, nors ir pačiai viskas aišku, jeigu nesilaikysiu tausojančio rėžimo baigtis gali tikrai negerai.
O persileidimas gali būti, net jeigu visiškai viskas būna gerai, taip, kad tiesiog daugiau ramybės ir fizinės, ir psichologinės. Ir keisti tokias gydytojas, kurios apart nuraminimo sugeba tik prigąsdint.
Angryfox parašė:
Daug kam būna žema placenta ir ji pakyla didėjant nėštumui, tik reikia pasisaugoti, nekilnoti nieko sunkiai, daugiau poilsio. Tiesiog būna gydytojų, kurie apart pri…
Suprantu, jau bandau ramiai i tai reaguoti, ir suprasti,kad tos daktares kaip specialiai nori isgasdint
greta74 parašė:
Suprantu, jau bandau ramiai i tai reaguoti, ir suprasti,kad tos daktares kaip specialiai nori isgasdint
Ir pas mane žema. Gydytoja net pati pasakė, kad gali būti rusvų išskyrų dėl to ir neišsigąsti, nes kol nepakilo taip būti gali. Ir buvo šiek tiek, bet be skausmų jokių, vos patepė ir dingo. Tai čia kai buvau 11+5 pirmam ultragarse per pilvą pasakė tai, bet nieko nesakė apie persileidimą. Nelabai suprantu kam išvis reikia gąsdinti nėštukes. Ir taip tas periodas jautrus toks, ypač pradžioj, nes, na, visaip gi būna, tai to streso ir iš savęs užtenka,o čia dar gydytoja tokius kozirius šaudo
Sveikos, jungiuosi į grupę
Taip pat gal yra mamyčių iš vilniaus? Kviečiu jungtis prie fb grupės
greta74 parašė:
Sveiki. Turiu klausima, ar esanti zemai placenta gali issaukti persileidima? Kelias dienas ejo rudu isskyru, bet ju buvo negausiai, viskas susitvarke, sake pakils …
Pas mane taip pat labai žema placenta. Daktarė pasakė, jei bus kraujo, bus gulimas rėžimas, bet vaikučio tikrai neprarasiu🙂
ir pas mane žemai, bet nieks apie jokį persileidimą nei pusės žodžio neužsiminė. Tikrai nėra čia taip reta placentos padėtis žemai, dažnai būna tikrai. Pas mane net rudai patepliojo nedaug, nulekiau į priėmimą, pasakė jog jau kyla placenta viršun dėl to ir teplena.
18-20 savaites jau pilnai placenta pakyla, jei nepakyla tuomet planuojamas CP.
Nusiraminkit ir laukit ramiai savo mažylio.
Kuo daugiau pozityvių minčių tuo viskas geriau ir sklandžiau eis.
Rami mama - ramus leliukas,
nerami mama - neramus leliukas ;)
sypsenele323 parašė:
ir pas mane žemai, bet nieks apie jokį persileidimą nei pusės žodžio neužsiminė. Tikrai nėra čia taip reta placentos padėtis žemai, dažnai būna tikrai. Pas mane net…
Aš taip džiaugiuosi,kad radau būtent visas čia,kurios dalinasi savo patirtim, ir tas laukimas visai kitoks palieka🥰 ir tikrai ramiau palieka ❤ ir ačiū visoms už pasidalintas savo patirtis,kurios tikrai šiandien mane nuramino❤❤
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai