Stirna221 parašė:
O jūs darotės kokius kraujo tyrimus, kad pasižiūrėt ar netrūksta kokių vitaminų ar mineralų? Pvz vitamino D ar magnio?
Mokamai dariausi feritiną ir vit d
Stirna221 parašė:
O jūs darotės kokius kraujo tyrimus, kad pasižiūrėt ar netrūksta kokių vitaminų ar mineralų? Pvz vitamino D ar magnio?
Mokamai dariausi feritiną ir vit d
purk268 parašė:
Aš dariausi tik feritiną neprašyta mokamai, o kai bendrus kraujo darė tai ir hemoglobiną, ir feritiną tyrė. Norėčiau vit d pasidaryt ir magnį bei vėl feritiną(geriu…
Koks Jusu feritinas?
Wili parašė:
Merginos, ar yra tokių kurios praktiškai jau nejaučia jokių simptomų? 😉
Man į pirmo trimestro pabaigą pradėjo mažėt simptomai, dabar likus tik krūtinė jautresnė
nikole_ parašė:
O kaip jum su jautrumu kvapams? Man baisiausias kvapas - kavos (nors siaip būdavau jos didelė gerbėja), bei įvairūs kvepalai/namų kvapai, smilkalai 🤢
Labai mėgau stiprius, šleifinius kvepalus, tai dabar tikrai ne su visais kvepintis galiu. Esu atsirinkus 2-3 kvapus, kurie vis dar patinka. Bet šiaip atrodo uoslė kaip pas šunį
atrodo viską užuodžiu iš labai toli.
Klodule parašė:
kaip su kava ?ar geriate?
Geriu latte kavą, bet ne daugiau nei 1 puodelį. Jei tik yra galimybė imu be kofeino. Šiandien kaip tik dar nusipirkau pupeles be kofeino, tai galėsiu mėgautis
Din01 parašė:
Taip pat, ar naudojate kokias nors kūno priemones, sausai odai, nuo strijų ir pan? Gal kažkas patiko ir pasiteisino?
Nusipirkau bio-oil, bet dar neišsiugdžiau rutinos naudoti kasdien. Nežinau ar pasiteisins, bet kolkas patinka
be kvapo, tai neerzina
Buvom echo, viskas sakė atrodo gerai, dar ir didesnis keliom dienom
pirmas nėštumas, tai man tas echo kaip gražiausias mano gyvenime matytas filmas buvo
Sypt2022 parašė:
Koks Jusu feritinas?
Kai paskutinįsyk tyrė, buvo pakilę iki 10,5, prieš tai nepamenu, bet normos nesiekė. Kai pamatė, kad pakilo iki 10,5 tik, liepė ir toliau gerti geležį
Stirna221 parašė:
Dariausi tik feritiną, nes hemoglobino visada mažiau būna (visada apie 100 tik), bet geritino atsakymai nustebino 160, kai norma 150. Liepė geležies negerti papildomai. O dėl cukraus - daugiau pavalgius būna - 5,4, susivaldant - 4,8. Neviršiju dar normos🙈 Sunku kartais susivaldyti, nes nori ir pati nežinai ko nori - valgai viską is eilės🙈🤣
Ekee parašė:
Na tai sakyčiqu labai gera vieta dirbti toksiškiems žmonėms, nes ten pilna pažeidžiamų ir svarbiausia negalinčių niekaip apsiginti žmonių 😀
Labai geras pastebėjimas
koko_shanel parašė:
Kokius vitaminus geriat šiuo metu?
Ką rekomendavo ginekologės jums?
Folio rūgštį ir kalį, kalcį, magnį, cinką
koko_shanel parašė:
Kokius vitaminus geriat šiuo metu?
Ką rekomendavo ginekologės jums?
Man sakė folio rūgšties geryi nebereikia, iš vis sakė jei kraujas geras nereikia sintetinių vitaminų, tai kadangi mano kraujas geras geriu magnį pagal poreikį nes pradėjo kojas traukti naktį
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai