Ruta27 parašė:
zinok buna visko, pora dienu atgal tai manaiu kad jau gimdysiuviena nakti visa ne perstojo taip plese tarpkoji, kad neimanoma buvo net miegot, galvojau kad ten viskas tiesiog susidraskys, sako taip per gimdyma buna...
i ligonine skambinau tai sake jei nors vienas saremiukas bus tai atlekt.. nu bet va taip ir baigesi aciu dievui, db normaliai viskas, jei patempia, isgyvent galima, taip turi but manau, poryt varau pas daktara, ziuresim ar nebus ten jau prasidarineje, nes siaip toks skausmas tai nzn
![]()
labai miego norisi dienomis, o nakti uzmiegu tik apie 3 val..
O kaip tau? kaip pati jautiesi? papasakok
matai kaip tau idomei cia viskas
na man tokiu problemeliu nera, kazkiek pilvukas kieteja, atrodo ant plauciu leliukas atsisedo, dar jei ant desinio sono atsigulu, tai apsisisot galima is skausmo, atrodo klubas isnirs, toks jausmas, kad leliukas uzkrenta ant klubo ir jy spaudzia
. Na buna, kad vos painu, sunku vaikscioti, nakty lovoj apsisukti sunku, buna tu tokiu blogu dienu bet jos daugiau emocines
su pirmu ir lb gerai jauciaus, gal todel, kad lbjauna buvau, tik 17 metuku tebuvo
bet skiriasi nestumai lb, su pirmu lb rugstis kilo, meslungy nezmoniskai trauke,o db netraukia joks meslungis, tik sanarius klubo paskausta, rugstys retai kyla
iki 7 menesio oij kokia buvau, tokia kaip ir ne nescia, ir laksciau ir ta dariau ir ta, na ritmas nebuvo sumazejas, bet va prasidejo, tai db tikras meskinukas esu
issigulet negali visad, ir suneliu ir vyru pasirupinti reik. o kaip su strijom, ar daug pas tave ju? pas mane vidinnej slaunu pusej nemazai, bet as del to nepergyvenu, svrabu man gerai jaustis su leiuku
ar bijai gimdyti? ar nusiteikei maitinti mp? man be galo aktualus maitinimas mp, nes lb noriu maitinti pati, pirmaji nemaitinau ne kiek, jauna, kvaila buvau, nei patarimu nebuvo, o db viskas kitaip, suaugau

na taip as isisvaizduoju, kaip lauki, ypac kai pirmagimis