2012.09.07 09:48 (prieš 14 m.)
Labas rytas
oi, Dinuk, tai mano depresijos pries tavasiais tuomet atrodo tik kaip mazi pabangavimai
o savo panelei negali palikti brolio priziureti? Gi ne visai parai, o tik kokiam vienam vakarui ar pusdieniui i savaite, tikrai pasijaustum geriau.Pas mus laiptinej yra berniukas Urtes amziaus, tai pastoviai matau kaip ji sese vis kur nors tempiasi, po kokiu 2-3val parsitempia atgal arba mieganti, arba rekianti, bet jai dar tik kokie 13m ir sakyciau labai neblogai tvarkos, viena karta maciau kaip maitina kieme, nosi valo ir pan.Man tik tas pora dienu tokia slogi nuotaika buvo ir cia tik pirma karta, nors ir dabar nesijauciu labai pailsejus, tas matos vien ant to, kad tragiskai neturiu kantrybes, gerai, kad puse laiptines pas mus vien kurcniabyliai, nes kitaip vien per sia savaite tiek prisiklausytu mano sukavimu, kad ausys nulinktu
Urte nakti miegojo gerai, pabudo apie 5val, kai bandziau uzkloti, tai daviau NAN2 ir dabar pusryciams jo daviau, per kita valgyma bandysiu duot kazko ciut rimciau. Kol kas dar nesusividuriavo ir neatpyle
nors ir supirdavo pora kartu, tai dar bijau dziaugtis
vel akyte supuliavo
jau nebesuprantu, du menesius nepuliuoja, o viena diena ima ir supuliuoja. Spalio menesi einam pas okulista, prasysiu, kad tikrintu latakeli, nes jei du menesius neasaroja, tai vadinas kazkur pasideda tos asarytes, gal jau ne jame problema, gal tiesiog koki paseli reik uzaugint, kad atitaikyt reikiamus lasiukus ir galutinai uzmust bakterija