Jei įdomu apie pieną...
www.delfi.lt/news/daily/Health/trecdalis-lietuvos-gyventoju-sveikatos-problemu-turi-del-pieno.d?id=59452625
Šitai nuomonei nepritariu 100%, bet jei galima be pieno, manau tai tik į naudą. Beje, lydytas sūris gal ir turi kalcio, bet jis mažiausiai naudingas, nes labiausiai perdirbtas pieno produktas. Moksliškai nzn
Bet kažkur skaičiau... Užstrigo, nes man jis labai skanus
Šiaip kol kaime buvo karvė, be pieno nemokėjau gyventi... Paskui, pripratau prie parduotuvinio ir iki baigiau mokyklą, beveik kasdien po 1l išgerdavau. Bet jokių kitų pieno produktų nevalgiau... Aišku sviesto vos vos tepdavau ant duonos, bet sūrio, sūrelių, varškės, jogurtų ar kefyrų pas mus būdavo, tik kai sesuo paprašydavo... Tai pagal šį straipsnį turėjau išvis be kalcio likti, o ir nustojus (studijuojant) gerti pieną savijauta nepasikeitė
Bet iš kitos pusės, manau, kad pas mus tik tokia kultūra, ar kaip tai pavadinti... Ir be pieno produktų puikiai išgyventume
Taip eilinį kartą vėl nebežinau ką su juo daryti
Tiesa, po gimdymo kai pradėjo nešti maistą, buvau apakusi, kiek ten pieno produktų buvo... Manau nuo jų mano pupai pirmą savaitę taip pilvuką skaudėjo... Grįžusi namo nustojau taip maitintis, ir mano pilvas ir Vasarės iškart pasitaisė!
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus
- Vaiko sveikata
- Kūdikio ir vaiko priežiūra
- Kūdikių pasaulis
- Antibiotikai ir žarnyno sveikata
- Augu sąmoningai
- Neišnešioti kūdikiai
- Vaiko globa
- Vaikų skiepai
- Vaiko higiena
- Vaiko kalbos raida
- Vaiko miegas
- Žindymas
- Vaiko intelekto ir gebėjimų raida
- Vaiko emocinė raida
- Vaikų vardai
- Vaiko maitinimas ir mityba
- Sauskelnių ir puoduko reikalai
- Fizinė ir motorinė vaiko raida
- Vaiko auklėjimas
- Vaiko ugdymas
pamiegojes pora valandu taip isireke, kad norejom kviesti greitaja, bet temper nera, o tik didele sloga, vaikas tiek zviege kad suleke visa seimyna , niekaip negalejom nuraminti, bet kai tetis paeme ant ranku ir stovejo arti jungtuko (lempos), kazkaip gret baigesi rekimas ir tuoj reikejo ijungti. Po valandos muistimosi uzmigo, po to visa nakty kas valanda vis paverkia, tai panesioju, tai pas save paguldau