Rasimiene parašė:
siauliu mamos ja kause isvadino, neatsakinga motina, o ji vistiek su jom nori draugaut![]()
Bet kaip negeda sakes, juk ja pazysta ir realybeje, ir vistiek zeminasi, lenda i akis, rasineja, truksta zodziu apie toki zmogu
Rasimiene parašė:
siauliu mamos ja kause isvadino, neatsakinga motina, o ji vistiek su jom nori draugaut![]()
Bet kaip negeda sakes, juk ja pazysta ir realybeje, ir vistiek zeminasi, lenda i akis, rasineja, truksta zodziu apie toki zmogu
Ingritoze parašė:
man rodos ji nesupranta, arba jai supranta, tai bando negirdet... man rodos ji neturi draugiu, todel stengiasi bet kokiom aplinkybem ju turet
Kristinav parašė:
gyvenimas.delfi.lt/meile/kaip-issaugoti-seima-kai-pabega-meile.d?id=60589361
as nesistengciau issaugoti seimos, jei nejausciau meiles. lygiai taip pat, jei matyciau, kad kitas zmogus manes nemyli ir neturi nei noro, nei jegu kazka gaivint
manau, kad taip geriau, nei gyvent daugybe metu kaip kambariokai...
o is kitos puses taip liudna, kad dauguma poru atsala gimus vaikeliui, nors jis buna toks lauktas ir issvajotas. moterys isisuka i rutina, vyrams truksta demesio. kazkaip lebai retai kam pavyksta rasti ta aukso viduriuka...
cackyte parašė:
Aciu Mamos uz palaikyma, tikiuosi kad viskas susitvarkys. O del to tikriausiai esu ir as pati kalta, tiek demesio nebesuteikiu vyrui. Daznai atstumiu kai jis nori to..matyt per daug islepinau ji visokiom staigmenom, vakarienem, masazais, o kai sito nebegauna ir pyksta. bet man labai pyktis ima, kad jis nesupranta, kad ir as pavargstu per dienas su vaiku, ypac kai krutimi maitinau, valgydavo kas 1,5 valandos, kamavo siaubingi diegliai vaika, nemiegojo nei diena nei nakti iki 10 menesiu. Jis net iki parduotuves manes vienos neisleidzia, tikriausiai bijo, kad nesusidoros su vaiku, o gal tingi.. kaip ten bebutu, bet arteja valentino diena, reiks ispudinga vakara padaryti ir nuo sirdies pasisneketi, o svarbiausia, kad jis viska issakytu man. as ir taip jau daug ka esu pasakiusi ir grasinusi. is tikruju didziausia nesamone gyventi taip, kaip dabar gyvenu. ypac kai laikas taip greitai bega, o ir vaikas nepadekos kai uzaugs mates pastovias rietenas. Mano teta su dede pragyveno 40 metu santuokoj is isskaiciavimu ir del vaiku, bet vis tiek galiausiai issiskyre. teta iki siol aimanuoja kokia ji vargse, tiek metu atidave tam kiaulei, tiek nervu susigadino.. as tiek metu nelauksiu. esu jau pasimokinusi, kad gyventi reikia sia diena.
butinai palik ji su vaiku kai tik jis namuose. Susigalvok sau kokiu skubiu reikalu ir mauk ish namu. Tu irgi moteris reikia pasilepinti ir galu gale pabuti vienai be vaiko.
Mano brangusis taip pat labai bijodavo, teisindavosi kad nesusitvarkys ir panashiai, bet zinok jie taip tik manipuliuoja, aishku bijo, bet tikrai pabus. Ir tikrai tas vaikas nenukentes nuo tevelio demesio. Ash dirbau sekmadieniais, tai tevelis buvo priverstas ir aishku labai graziai susitvarkydavo su viskuom
Sveikos,
kaip seniai cia buvau, na kitaip sakant seniai cia rasiau
Maniskis tai pasilieka tik su tais zmonemis, kuriuos mato daznai,t.y.su teciu, mociute ir dieduku, o i kitus tai kreivai ziuri ir kol neapsipranta, tai prie ju net neina, tik pas mane ant ranku buna
O mes irgi vakar turejom temperaturos, o siandien jau lyg ir sloga atsirado ir truputi pakosti, taip noreciau kad cia nebutu gripas.
O apie ta persona, tai manau labai jau daug demesio jai skiriat, gal jai tas ir patinka, apie save skaitineti
Lilli parašė:
pirmosios basutes tokios buvo clarks firmos, reiks siai vasarai paieskot irgi...
Na clarks labai jau brangios, o gerumo tokios pačios. Mes perkam odines pampersiukuose, tai ir ortopedė sakė kad geriausia ten pirkti.
Rytorasa parašė:
Na clarks labai jau brangios, o gerumo tokios pačios. Mes perkam odines pampersiukuose, tai ir ortopedė sakė kad geriausia ten pirkti.
na matai dovanu gavom, tai ir nzn kainos
paziurejau pampersiukuose, kaip tik ir noriu vasarai su uzdarais galais,kaip dauguma ten, kad pirstuku, nagukiu nenusimustu belakstydanas. nes zinau, kas per skausmas buna, o dar mano vaiko nagai, kaip sakau - popieriniai. o ten visos su tom pagalvelem kazin?
as skaiciau skaiciau ta straipsni ir nieko nesupratau. is pradziu siulo saugot seima, po to, kad jau neverta, svarbu save atrasti.. susipainiojau. zodziu, as taip pat manau, jei tos meiles ne laso nebera, nera tikslo vaidint toliau seima. va, kad pas manes laselis meiles dar like.. kaip as ant jo pykciau ir nekesciau, vakare vis del to truksta jo apkabinimo. ir tai visai ne pripratimas. o jam matomai viskas ikyrejo ir nebesistengia but seima.
sunku ji viena palikti su vaiku. iseina 8, o grizta is darbo 19 valanda. ir taip beveik be savaitgaliu. net kai susirgau ir temperatura visa para laikesi 40, nepabuvo su vaiku, kad galeciau iki poliklinikos nuvaziuot, uz tai sese suzinojus atskubejo i pagalba, vaika pasieme, mane isleido i poliklinika ir po to isveze pas tevu..
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai