lialia88 parašė:
SveikosAr priimsite mane i savo bureli? Kaip suprantu cia renkasi kas gimdis lapkriti?
![]()
tikrai taip
lialia88 parašė:
SveikosAr priimsite mane i savo bureli? Kaip suprantu cia renkasi kas gimdis lapkriti?
![]()
tikrai taip
Labai malonu
Man irgi teplioja rudai ir tai nera normlu
Todel man gyd.paskire vaistukus. Pykina mane ziaurei,kartais net vemiu. Jeigu kazkam maudzia pilvuka, tai biek ir pasitikrink ar viskas gerai, gal irgi vaistukus israsis,nes as jau pasimokiau su pirmu nestumu,galvojau taip tuir buti,kol neatsitiko tai ko nesitikejau niekada.
Loreciukas parašė:
nu nera man kad skaudetu bet jauciasi lyg maudimas lyg diegimas pati gerai nesuprantu kas per jausmas...bet vis tiek sirdutei neramu darosi![]()
Žinok, gine sakė, jei nėra kraujo, nėra ko nerimauti, o jei ir būtų, tai nevisada reiškia blogiausia.
kanada parašė:
Žinok, gine sakė, jei nėra kraujo, nėra ko nerimauti, o jei ir būtų, tai nevisada reiškia blogiausia.</blockquotebiski ramiau pasidare gal tikrai tai normalu....
Laila01 parašė:
Man irgi maudzia karais bet zinau kad cia normalu puikiai jauciuosi![]()
O kas liecia maista tai smirda labai zuvis o traukia saldumynai pistacijos ir suris![]()
o jo saldumynu ir sa nusipirkau,negaliu beju
kanada parašė:
Žinok, gine sakė, jei nėra kraujo, nėra ko nerimauti, o jei ir būtų, tai nevisada reiškia blogiausia.
nepergyvenk praeis
salele2 parašė:
taip taip lilia88, o man irgi maude iki kol prasodejo 7savaite pilvo apacia,o dabar po truputi teplioja neryskiai rudai bet kiek zinau teip turi but .
Siaip tai neturetu nieko teplioti.Nors taip buna atveju kad tai nieko nereiskia.Man ir paciai tepe,as jua buvau nusiteikusi blogiausiam,bet praejo ir lyg viskas gerai
Bet normaliai neturi teplioti
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai