Rasimiene parašė:
mes i lopsi net nebetelpam![]()
mes vos vos..
dar is dideles bedos tiktu..:))) o kam ta vaika kankinti?
Rasimiene parašė:
mes i lopsi net nebetelpam![]()
mes vos vos..
dar is dideles bedos tiktu..:))) o kam ta vaika kankinti?
Arbatele parašė:
mes vos vos..dar is dideles bedos tiktu..:))) o kam ta vaika kankinti?
nu nebent paguldzius tilptu, bet pati zinai kaip su tais gulejimais
o pakelus pogalvi kojos jau netelpa
Arbatele parašė:
mes vos vos..dar is dideles bedos tiktu..:))) o kam ta vaika kankinti?
Aš ir sakau
Nu visokių mamų būna
A škažkaip ėsivaizdavau, kad tas sportinukas sėdimas arba pusiau sėdimas yra
Labas vakaras,
Mamytės, man taip skaudą širdelę, turiu pienuko, o mano mažylis nevalgo iš krūtinės, ignoruoja, o kai nusitraukinėju labai mažėja. Tai norint vaiką pamaitinti tai tiek kiek nusitraukiu pakanka tik keliems kartams ir tai dažniausiai vienam per dieną. Manau,kad greitai išvis pasibaigs.
O taip norėtūsi,kad valgytų ne mišinukus, o iš krūtinės. Kitos kaip ilgai išmaitina, o aš jaučiuosi tokia nevykelė
Garbanėlė92 parašė:
Aš ir sakauNu visokių mamų būna
A škažkaip ėsivaizdavau, kad tas sportinukas sėdimas arba pusiau sėdimas yra
![]()
nee... kur as turiu yra 4 padeciu, gulimas, pusiau gulimas, pusiau sedimas ir sedimas
net nebutu kilusi mintis sodinti vaika...dar tokio amziaus vaikiukams stuburiukai nepasirenge atlaikyti apkrovos....
Garbanėlė92 parašė:
Mano tai vežime neguli..Spiegia,klykia dažniausiai..![]()
spiegia ir mano
visas parkas girdi:DD vargais negalais nulauziu...vargstu po valanda, kad tik lauke pamiegotu
Belleza parašė:
Labas vakaras,Mamytės, man taip skaudą širdelę, turiu pienuko, o mano mažylis nevalgo iš krūtinės, ignoruoja, o kai nusitraukinėju labai mažėja. Tai norint vaiką pamaitinti tai tiek kiek nusitraukiu pakanka tik keliems kartams ir tai dažniausiai vienam per dieną. Manau,kad greitai išvis pasibaigs.
O taip norėtūsi,kad valgytų ne mišinukus, o iš krūtinės. Kitos kaip ilgai išmaitina, o aš jaučiuosi tokia nevykelė
![]()
Labas. Baik taip galvoti, vis badyk mažyliui duoti krūtį. Geriausiai kur tylu ir ramu ir niekas neblaško dėmesio..Linkiu kuo nuoširdžiausios sėkmės, kad tik pienuko būtų ir Jūs augtumėte sveiki.
O mano va mišinius ignoruoja..Niekaip neįkišu ir pieno neišeina nusitraukti max 40ml. Bet kas Jam iš to.. Tai kai turiu išeit, vaikas alkanas kartais būna, man dėl to žiariai sunku
Vieną kart buvau 80ml. nusitraukus, ir neprireikė, visą laiką pramiegojo, pralaikiau parą šaldytuve ir išpuliau, nes jis ar surūgo ar nusistovėjo taip...
7 testuotojų vertinimai
8 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai