LiliaA parašė:
Aha atsikeliu pozoj pasiduodu![]()
Na Taip paskutini men nebelabai bepuskuosim,nors gal![]()
Sake gal mergaite, bet Kai skaiciau,kad daug kurioms vis keitesi lytis,tai nezinau,nes man dare eho buvo 16,4 savaites, tai kaip ir nezinom ka turesim, turbut tik Kai pagimdysiu suzinosiuo Tu zinai ka Turesi? Ar slapstosi?
Biskiuka pirkau jau drabuziuku,negaliu atsispirti nepirkti tiek grozybiu,bet neutralias spalvas ziuriu, o visa kita
Planuojam vaziuoti pas mama I vokietija,tai ten susipirkti viska noreciau, susirasius sarasa turiu
, gal tilps I masina viskaso Tu jau perkiesi? Ai dar kelionine lovyte nupirkom
![]()
Man tai per 19 sav. apžiūrą vargais negalais paskė, kad 92 proc. berniukas
norėjau labai mergaitės, nes pas mane šeimoj dominuoja vyrai, tai mergaičiukės - išimtis
na bet dabar jau, aišku, savo spartuolio tikrai neiškeiščiau į nieką
aš tai po I trimestro, gydytojai leidus įsigyt dėl ramios sąžinės vieną daiktą, nekukliai nusipirkau lovytę
labai labai patiko, tai sakau velniop prietarus - perku :), o neseniai pradėjau ir su rūbeliais, tai jau pradžiai turiu sočiai, nes dar bendradarbė pripirko, kaimynė vėl žada atiduot savo vaiko rūbus.. žodžiu jau kaip ir gana. tik vat vis žiūrinėju šiltesnių daiktelių - antklodžių, kombinezoniukų. Vežimukus pradėjau žiūrinėt. na žodžiu
Tik vat laukiu rugpjūčio 17 apžiūros, nes noriu 100 proc. būt garantuota, kad bus berniukas, nes jau mėlynų rubelių prisitempus, bijau suklyst, todėl šiuo metu su pirmkiniais apsiraminau
o maža ką....
kaip faina, kad mama Vokietijoj, galėsi prisikraut čimodanus
ten geri rūbai