orkaite parašė:
3 diena duodu veidukas jau babalo pagrazejo dar yra berimai . ziuresim kaip toliau busRoberta ir Aivara su 4 -is
![]()
![]()
![]()
aciu uz sveikinimus
zinokit mergaites grizo vyras visai nebeturiu kada prisest prie kompo
orkaite parašė:
3 diena duodu veidukas jau babalo pagrazejo dar yra berimai . ziuresim kaip toliau busRoberta ir Aivara su 4 -is
![]()
![]()
![]()
aciu uz sveikinimus
zinokit mergaites grizo vyras visai nebeturiu kada prisest prie kompo
Vita Klaipeda parašė:
aciu uz sveikinimuszinokit mergaites grizo vyras visai nebeturiu kada prisest prie kompo
suprantamas dalikas bi tik gerai butu
reikia ppabuti su seima
egliosha klp parašė:
nu jo, siandien sudejom du leliukus-maniski ir 6 menesiu, tai skiriasi tik ugiu biskelibet toks graziai nuauges Aivariukas, ne storulis visai
o kad leliukai idomu! suguldem, tai sypsos, viens kita ciupineja, snekas
![]()
mes irgi vis dar lopsely, plius miegmaisiukas vilnonis, plius vilnonis adialiukas
![]()
koks grozis , o mama pirma kart matau
Ingusiox parašė:
Labai gražus gimdymas![]()
aciukas lb tikrai pati esu nustebusi
astikute parašė:
aciukas lb tikrai pati esu nustebusi![]()
![]()
Šaunuolės
dabar belieka sveikai augti
kaip su maitinimu, turi pienelio?
Ingusiox parašė:
Šaunuolėsdabar belieka sveikai augti
Sveikute kaip sekasi ar pati maitini?
Ingusiox parašė:
Šaunuolėsdabar belieka sveikai augti
turiu pienuko vaikiukas buvo prie papo ir pati traukia kartais po jos dar istraukiu i buteliuka bet sunkiai truputi sekasi nusitraukti reikia patirties man manau
o ypac is kaires sunkiai sekasi nutraukti
kaip jums su pienuku?
man pienukas atsirado tik po savaitės, tai maišiau priešpienuką su mišinuku..dabar pienelio turiu, bet neypatingai daug, tai vos vos, tenka paroj kartą ir mišinuko duot, kad primaitint. Dar pas mane toks nevalgantis, nors maminis, visad prie krūtinės. nusitraukiu į buteliuką, sugirdau, o jis prigludęs, sotus, miegodamas krūties ieško
nu ir duodu
aš tai su pientraukiu nusitraukinėju karts nuo karto, o šiaip beveik visad tiesiai iš krūtinės duodu.
Ingusiox parašė:
man pienukas atsirado tik po savaitės, tai maišiau priešpienuką su mišinuku..dabar pienelio turiu, bet neypatingai daug, tai vos vos, tenka paroj kartą ir mišinuko duot, kad primaitint. Dar pas mane toks nevalgantis, nors maminis, visad prie krūtinės. nusitraukiu į buteliuką, sugirdau, o jis prigludęs, sotus, miegodamas krūties ieškonu ir duodu
aš tai su pientraukiu nusitraukinėju karts nuo karto, o šiaip beveik visad tiesiai iš krūtinės duodu.
kai buvau nestuke nebego pas manes priespienis nei pienas kai gimdziau irgi jo nebego o kai pagimdziau ginekologe nese man vaika dejo ant krutines ir daviau papuka manasis sake kad jokio priespinio ir pieno nebego sako ar gali buti pas jos pienas o ginekologe sako aisku kad turi tik duok o vaikas istrauks ir gaminsi vis daugiau tai negalejau patiketi kad taip pienas atsirado pas manes
as ir duodu is krutines manoji mazai valgo daug miega
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai