samanta5 parašė:
Sveikos merginos.as taippat turesiu dvynukus-mergaites taip sake gydytojai.tai mano pirmas nestumas tad truputi bijaukai mes su vyru suzinojau reakcija buvo…
sveikinimai
o jūs Lt esat?
samanta5 parašė:
Sveikos merginos.as taippat turesiu dvynukus-mergaites taip sake gydytojai.tai mano pirmas nestumas tad truputi bijaukai mes su vyru suzinojau reakcija buvo…
sveikinimai
o jūs Lt esat?
samanta5 parašė:
sveikinimai didziausiai
samanta5 parašė:
ačiū.![]()
![]()
o kodel taip velai pamate kad dvynius nesiojat?
samanta5 parašė:
as suzinojau beveik 30sav.![]()
oho kaip velai pamate kad dvynukai
samanta5 parašė:
as suzinojau beveik 30sav.![]()
pasirodo dar ir taip buna, neitiketina! cia jau galejai ir vezimeli vienvieti nusipirkti...o pasirodo olplia staigmena... sveikinu labai!
mavia parašė:
pasirodo dar ir taip buna, neitiketina! cia jau galejai ir vezimeli vienvieti nusipirkti...o pasirodo olplia staigmena... sveikinu labai!
kokie grazus lietuviski vardai jusu vaikuciu
varsketukas parašė:
kokie grazus lietuviski vardai jusu vaikuciu![]()
dekui! ilgai rinkom, nes savo vaikams isrinkti varda ne taip paprasta kaip atrede anksciau
mavia parašė:
dekui! ilgai rinkom, nes savo vaikams isrinkti varda ne taip paprasta kaip atrede anksciau![]()
tai jau taip mes ir su tetuku uoj kiek vargom,jau atrodo sugalvoji,bet praeina kelios dienos ir neeee netinka
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai