missJlk parašė:
As buvau ir chalata pasiemus, su juo eidavau i wc i dusa nes ten per koridoriu pereit reikia. O palatoj tai tik su naktinukais buvau.![]()
aisku, aciu uz info
missJlk parašė:
As buvau ir chalata pasiemus, su juo eidavau i wc i dusa nes ten per koridoriu pereit reikia. O palatoj tai tik su naktinukais buvau.![]()
aisku, aciu uz info
missJlk parašė:
Mamytes, kur reikia kreiptis del vienkartines vaiko ismokos? Ir kur reikia registruotis del darzelio? ;)
Del vienkartines i savivaldybe kreiptis.
missJlk parašė:
Mamytes, kur reikia kreiptis del vienkartines vaiko ismokos? Ir kur reikia registruotis del darzelio? ;)
Eikit i socialini Vytauto gatvei del ismokos.
emivita parašė:
Biskuti mane kirpo, nes jau mate, kad plysiu, tai sako geriau prakerpu. O tetukas visa laika buvo salia, tik jau kaivyko pats stumimo procesas isvariaunenor…
Vistiek vyras saunuolis perkirpo virkstele .kitiem drasos neuztenka
Tai gal daug pienuko yra nutraukineki piena bys daug lengviau as irgi vargau bet kai gryzau namo is po ligonines su asarom akyse nutraukinejau. uzknisantis reikalas bet man asmeniskai taip geriau.plius zinau kiek suvalgo.ir daugmaz zinau kas kiek laiko valgo o i tarpus duodu papuli pagrauzt atsigert ta prasme.piena nutraukta i saldytuva idejau ir i buteliukus susipyliau eiliskumo tvarka isipilu kiek reikia ir vsio!!!neturiu tiek pieno kad galeciau saldyti bet kiek turiu sociai uztenka.
As vis save raminau pirmomis savaitemis jei gimdyma iskentejau tai ir papuliu vargus iskesiu ir pieno turesiu.
Daugiau optimizmo !!! Tokios mintys if mane buvo uzvaldziusios , bet jas nugalejau!!!
monyk24 parašė:
Nu as tai niekur neplanuoju varineti savo brangiausiojo, nebent kai daktarai paprasys, lygtais kai placenta reikia pasalinti.. Maniskis net supyktu, kad leisciau pr…
Pritariu visu 100%
O kai placenta pagimdziau
niekur vyro neisvare.
monyk24 parašė:
O gimdykloje naktinuku nedave? Nes as turiu tik vienus i palata, per paskaiteles sake, kad gimdykloje duoti turi, tai savu tikrai nenoriu sutepti![]()
Gimdykloje tuos baltus kai uzdeda ir vsio .po to juos atiduodi .kitu nedave bent jau man .
Ir seip man vienu uzteko.
monyk24 parašė:
Nesibeldzia mano e, bet skatinimu as jokiu ir nesiimu, kada panores tada ir pasibels![]()
Oi laukiam laukiam to pasibeldimo laukiam.gera pilvuke ner ten taip karsta jam tai nesinori net lyst mazyliui lauk ... bet teks!!!
monyk24 parašė:
Mur miau, o kaip tau sekasi su krutine, atsirado pienelio antram papuli?![]()
Ne neatsiro daugiau. Siuo metu viename 140-160 ml o kitam 60-80ml.papuliai kosminio dydzio.ryte atsikeliau iklotai speneliu nieko nepadejo pirkau pigesnius conpol babies firmos 40 vnt toks slamstas sakes.nepirkit merginos ju neapsigaukit.
Pieno uztenka vaika ismaitinti jei pagauseja pieno vienoje krutineja tai pagauseja ir kitoje bet slirtumas tarp ml tas pats lieka ...
pamaivys parašė:
tai uztenka naktinuku, chalato jau nebereikia ane?
As naktim be naktiniu miegojau jau tada buvo karsta .tik diena su naktinukais.o su halatu irgi i dusa i wc.
missJlk parašė:
Pagal gyvenamaja vieta nuo taikos pr 36 namo priklauso vyturio skyrius .isankstine registracija talonelio reikia tad pasiskambink uzsiregistrink.
del darziuko www.klaipeda.lt ten bus uzrasas priemimas i darzelius. Per ju puslapiuka prisijungsi prie savo e-banko ir tada skaityk ir daryk...
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai