princesita parašė:
ar kieno jau vaikuciai valgo patys su sauksteliu?![]()
![]()
mano.megina ir neblogai iseina;)
princesita parašė:
![]()
mano.megina ir neblogai iseina;)
princesita parašė:
![]()
mano valgo
jau labai gražiai išeina, aišku, dar ne taip valdo ranką, kaip suaugęs, bet... Ir su šakute valgo.
Nesupratau, kas ką rtik atsitiko. Pradėjau žindyt vaiką prieš naktį, tas pradėjo rėkt. Bet jau toks įpykęs buvo, kad net vyras atėjo pažiūrėt, kas atsitiko. Ir nebežindo daugiau, užmigo be pienelio
Ar galėjo nepatikti skonis?
Ar jis jau tiesiog atsisakė čia skaitosi..?
ieva6891 parašė:
Nesupratau, kas ką rtik atsitiko. Pradėjau žindyt vaiką prieš naktį, tas pradėjo rėkt. Bet jau toks įpykęs buvo, kad net vyras atėjo pažiūrėt, kas atsitiko. Ir nebe…
Gal tiesiog nenorėjo, buvo sotus tuo kart. Maniškis tai dar dabar pamatęs kai rengiuosi seilę varvina, nors nemaitinu jau beveik 4mėn, tai nemanau kad galėjo atsisakyti taviškis
eziukas33 parašė:
O mano atvirksciai ryte labai aktyvai praso. Net ciapsi. KAzaip jau noreciau uzsukti kraneli![]()
Mano irgi NORI daug
Pikciausia,kad nakti vietoj zinduko naudoja ir be (.) neuzmiega
Klaikiai noriu jau baigt...bet drastiskai bandysim nuo birzelio,kai sese nebeis i mokykla...tik neisivaizduoju kaip cia mums gausis
Jonike parašė:
Mano irgi NORI daugPikciausia,kad nakti vietoj zinduko naudoja ir be (.) neuzmiega
Klaikiai noriu jau baigt...bet drastiskai bandysim nuo birzelio,kai sese n…
Aš irgi bandysiu naktinį žindymą nutraukti po kokio mėnesiuko. Kelias porą kartų, bet man jau norėtųs, kad neskeltų
Noriu palikt tik ryte ir vakare.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai