Simuutėėėė parašė:
Na man jau irgi paranojos visokios, naktimis tik sėdėdama galiu miegot, nes šoną tiek skauda, kad nemoku apsakyt :/
Pabaiga visad sunkiausia
Simuutėėėė parašė:
Na man jau irgi paranojos visokios, naktimis tik sėdėdama galiu miegot, nes šoną tiek skauda, kad nemoku apsakyt :/
Pabaiga visad sunkiausia
greta4321 parašė:
Pabaiga visad sunkiausia![]()
Kaip tik pas gydytoją buvau, tai sakė, kad normalu, gal užspaudė ką :))
gitali777 parašė:
Na man asmeniskai valgyt norejosi per saremius gal todwl kad as ju nelabai jutau na jauciau skausma bet man labiau primine mm skausmus juokavau sau nezinau sakau ga…
su pirmu per saremius as valgyt norejau ir patyliukais bandele suvalgiau.. tik paskui suzinojau kad negalima pasirodo
Simuutėėėė parašė:
Kaip tik pas gydytoją buvau, tai sakė, kad normalu, gal užspaudė ką :))
Man pilvas į diena po kokius 5kartus suketėja tai taip nemalonu pasidaro,kad šakes ir tada sunku kvepuot būna
Cukranendrė parašė:
su pirmu per saremius as valgyt norejau ir patyliukais bandele suvalgiau.. tik paskui suzinojau kad negalima pasirodo![]()
as jei dar buciau valgius tai nzn kiek dar ten buciau visko pristenejus :-D
nojus dam parašė:
mane paskutiniu metu isvis pradejo dusinti o apie skausmus ir kietejimus tai patyliu,ir vis seku kas bus toliau,bet meldiu kad viskas pasibaigtu
Man ir 7 dienos beliko
bet jau gimda apsitraukinėja tai kas 15-20 min., kartais kas 30 min. ir jau kokia savaitė taip. Tai užeina tai praeina. Nebegaliu, atrodo kiekvieną minutę pagimdysiu. Prieš savaitę buvau pas gydytoją, sakė jau gali bet kada gimti, bet jau visa savaitė praėjo... tai kada....
nojus dam parašė:
o tave ziurejo ant lektuvo kaip kaklelis? nes manes nuo 7 sav dar neziurejo ir nervas ima kad nieko nezinau,o pilvas nusileides yra ir tie skausmai
žiūrėjo echoskopu, galvytė jau labai žemai. Kai einu jaučiu tarsi kamuoliuką tarp kojų. Ant kėdės tikrinti nenorėjo, sako kai sueis terminas pažiūrės. Dabar laukiam
pagone parašė:
Man ir 7 dienos belikobet jau gimda apsitraukinėja tai kas 15-20 min., kartais kas 30 min. ir jau kokia savaitė taip. Tai užeina tai praeina. Nebegaliu, atrodo …
nebijokit gims dar yra visos 7 dienos
o jeigu tada negims tai gims 41sav nebijokit iki spalio vidurio pagimdysi tikrai
5 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai