nestuke00 parašė:
Labukas dauguma londone gyvenanciu lietuviu o as namie uzdaryta ir nematau nei anglu nei lietuviu.aaaaaaa. noriu lietuvisko maisto LASINIU![]()
tai kas tave taip uzdare prasiblaskyt reikia tau iseit i zmones
ssuirasi daugiau lietuviu
nestuke00 parašė:
Labukas dauguma londone gyvenanciu lietuviu o as namie uzdaryta ir nematau nei anglu nei lietuviu.aaaaaaa. noriu lietuvisko maisto LASINIU![]()
tai kas tave taip uzdare prasiblaskyt reikia tau iseit i zmones
ssuirasi daugiau lietuviu
erikita parašė:
Laba! Mane nuramino ir as nuraminsiu viskas bus gerai, kaip sake mamytes busimos esamos kad cia irgi gerai priziuri, dbr tik reik apie tai negalvot o laimingai nesi…
Labukas..aciu labai uz atsakyma:)))na mes jau lankemes vakar pirma karta pas gydytoja,na sakyciau patiko,tokia svelni buvo,rami,ir tuo paciu mus nuramino,kad viskas bus gerai ir kad nestumas puikus dalykas
bet turbut pas mane vyrauja hormonu audros,as tokia jautri pasidariau...taip viskas sujautrinta,tokia anksciau nebuvau,norisi verkti labai jau daznai...turbut tai normalu
indreratkele parašė:
Labukas..aciu labai uz atsakyma:)))na mes jau lankemes vakar pirma karta pas gydytoja,na sakyciau patiko,tokia svelni buvo,rami,ir tuo paciu mus nuramino,kad viskas…
pasistenk pasisemt geru emociju nes blogos mintys kenkia mazyliui
sirdute25 parašė:
pasistenk pasisemt geru emociju nes blogos mintys kenkia mazyliui
tikrai taip ir darau
indreratkele parašė:
tikrai taip ir darau
kiek laiko jau esat?
sirdute25 parašė:
kiek laiko jau esat?
na is tiesu manau kad 5 savaites,bet dar laukiu kada daktare atsius rezultatus (gyvenu anglijoje) ir tada manau paaiskes kiek istiesu. na bet skaiciuojant nuo pirmos menesiniu buvusiu dienos,tai turetu buti 5 savaites...o jus kiek laukiates?
indreratkele parašė:
na is tiesu manau kad 5 savaites,bet dar laukiu kada daktare atsius rezultatus (gyvenu anglijoje) ir tada manau paaiskes kiek istiesu. na bet skaiciuojant nuo pirmo…
7sav eina 8 sav
sirdute25 parašė:
7sav eina 8 sav![]()
ar planuotas leliukas buvo? mes tiesiogiai neplanavom,sakem,na kaip bus taip..metus laiko nesisaugojom ir tik po metu uzsimezge zirniukas
indreratkele parašė:
ar planuotas leliukas buvo? mes tiesiogiai neplanavom,sakem,na kaip bus taip..metus laiko nesisaugojom ir tik po metu uzsimezge zirniukas![]()
planuotas tik nesitikejom kad taip greit
Sveikos busimos mamytes,
Jungiuosi ir as prie grupes... Mano pirmasis nuo sausio planuotas, jau 6 savaite auga... Pas gine tik 9 savaite nueisiu... Labai baisu, kad viskas butu gerai, nes kai aplink visi pasakoja savo "gerasias" istorijas, tai tampa neramu kazkaip... Atrodo taip sudetinga viskas. Ypac kai balandi ties 5 savaitele irgi man pabego... Kazkodel is vidaus jauciu, kad sitas neturetu pabegti, nes visai kitaip jauciuosi. Ana karta tik testas pasake kad laukiuosi, o si karta pajutau pasikeitusi kuna ir nuejau daryti testuko, buvo 4-5 savaites... dabar jauciu tempima pilvo apacioje... labai daznai pradejau lakstyti i wc, norisi daaaug miego. Galeciau miegot kokia 20val. Dar nepykina, gal pasiseks, kad ir nepykins? Dirbti nezmoniskai sunku, ypac su mano kolegom, kurie istisai erzina... Amziais su jais kovot, o tai kelia stresa... Tai stengiuosi vengti bet kokio kontakto su jais :))) Va teip vat gyvenu...
Klausimas: ar pirma karta eisite pas gine su vyrais?
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai