Aišku sveika prisijungusi,mano ir data panasi kovo 13d
Agnestaa parašė:
sveikos mamytes, siandien atlikus nestumo testa suzinojau, kad laukiuosi ir apytiksli data butu kovo 12, nu zodziu koviuko laukiuar galima prisijungti?
Agnestaa parašė:
sveikos mamytes, siandien atlikus nestumo testa suzinojau, kad laukiuosi ir apytiksli data butu kovo 12, nu zodziu koviuko laukiuar galima prisijungti?
Agnestaa parašė:
Bet cia tik apytiksle data, dar reikia pas gydytoja nueiti, sulaukti ekoskopo ir tada tiksliau. Be to pirman nestumas buvo lengvasir pirmam trimestre nenorejau valgyt, o dabar kertu viska is eiles ir dar papulius skauda, o su pirmu to nebuvo, na ir pieno as neturejau. Atrodo su nestumai ir va kaip skiriasi, aciu dievui kolkas nepykina,su pirmu vaiku tai nepykino ir gerai jauciausi.
Auryte@ parašė:
o antro leliaus kokio noretum na ta prasme mergytes ar berniuko? As tai jau noreciau mergaites, kad ateityje mamai padetu ir kam kasas pint butu galima, na bet jei berniukas bus tai irgi nesupyksiu
tik kad kai Kevinas aktyvus ziauriai , jei bus du tokie pat tai man sakes
topole parašė:
Sveikos busimos ir esamos mamytesnoriu ir as prisijungti prie jusu
![]()
Labas uzeik, priimsime
Planuotas ar netyciukas
Beje mamukai visos cia is Lietuveles ar yra ir uzsienieciu?
Agnestaa parašė:
Labas uzeik, priimsime![]()
Planuotas ar netyciukas
…
topole parašė:
planuotas
bet kartu ir netyciukas
meginome pusantru metu ir pagalbos truputi reikejo o kai sumastem atsipusti nuo bandymu - staigmena netiketa
labai laukiamas maziukas
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai