Salomėj parašė:
TAS?
jo sitas
Salomėj parašė:
TAS?
jo sitas
effy parašė:
O man liko truputį daugiau nei savaitė, arba kitaip dvi darbo pamainos iki vizito pas daktarą.Dabar pagalvojau kodėl nei viena neparodė savo pipiriuko nuotrauko…
Dar nera ka rodyti
Jei echo darys 6-7 sav, tai bus puslyte seselis ir tiek. 9-10sav jau matosi vaikutis
dov593 parašė:
mane nesveikai miegas ima, antra diena...is niekur nieko. normalu ar kavos griebtis ir nepasiduot?
Nereikia tis kavos, nelabai patartina gel galimu gimdos kraujagysliu spazmu... Ir kava dar varo skyscius, o skysciu dabar labai daug reikia organizmui.
dov593 parašė:
mane nesveikai miegas ima, antra diena...is niekur nieko. normalu ar kavos griebtis ir nepasiduot?
Mane irgi, kiekviena diena turiu numigti dar papildomai 2-3h kitaip vakare vos paeinu, o ryte is lovos neina pakilti. Manau, kad normalu, as tai nekovoju, jei organizmas reikalauja miego, tai ir pailsiu, matyt, ten vyksta sunkus procesai reikalaujantys energijos
itin parašė:
Sveikos,
Man gine visad sakydavo ateiti ne anksciau kaip praejus 1sav nuo tos dienos, kai testas bus teigiamas. Nes tada jau zirniuko puslyte matys gimdoje
Sopfye parašė:
Mane irgi, kiekviena diena turiu numigti dar papildomai 2-3h kitaip vakare vos paeinu, o ryte is lovos neina pakilti. Manau, kad normalu, as tai nekovoju, jei organ…
Nuo progesterono padidejusio miegas ima...
EriCutea parašė:
Gruodinukai:)2016
Sukūriau ir atskirą grupę "2016 Gruodžio mamytės iš Vilniaus"
Vilnietės mamytės - junkitės
rimel parašė:
Sukūriau ir atskirą grupę "2016 Gruodžio mamytės iš Vilniaus"![]()
Vilnietės mamytės - junkitės![]()
man tai neranda kazkodel sios grupes
22 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai