dov593 parašė:
mane nesveikai miegas ima, antra diena...is niekur nieko. normalu ar kavos griebtis ir nepasiduot?
Normalu. Kavos rekomenduojama gerti 1kart per diena. Geriausia gerti vandeni
dov593 parašė:
mane nesveikai miegas ima, antra diena...is niekur nieko. normalu ar kavos griebtis ir nepasiduot?
Normalu. Kavos rekomenduojama gerti 1kart per diena. Geriausia gerti vandeni
rimel parašė:
Sukūriau ir atskirą grupę "2016 Gruodžio mamytės iš Vilniaus"![]()
Vilnietės mamytės - junkitės![]()
O gal gali adresa imesti, nerandu... Gal dar nepatvirtino...
Jolanta37 parašė:
O gal gali adresa imesti, nerandu... Gal dar nepatvirtino...
dov593 parašė:
Siand.man tas pats..
dov593 parašė:
normalu, man su pirmu nestumu buvo taip, rodes kad bet kur galeciau uzmigt ;) paskaitose net normaliai negaledavau dalyvaut....o dabar kolkas nieko,dar laukiu visokiu keistenybiu
-kruopyte parašė:
Sveikoslabai nedrasiai jungiuosi, vakar hcg tyrimas patvirtino nestuma, nes testai labai silpnai vaiduoklavo.. o siandien testas jau aiskus
esu is Vilniaus,…
Aš irgi iš Vilniaus, man 22
Ką tik po ginės.
Penktadienį hcg buvo 285, pirmadienį 1075. Per echo matėsi taškiukas! Dar labai labai mažas mažyliukas!
Žirnelis parašė:
Aš irgi iš Vilniaus, man 22![]()
Sveikinimai!!!
Kelinta diena po ovuliacijos tau buvo pirmadieni?
effy parašė:
Jau nuotraukyte glaudziat prie sirdeles?![]()
Taiiip! Kitą antradienį vėl žiurės ir tik tada patvirtins kad nėštumas.
Kas gi daugiau ten, jei ne žirniukas. Keista ginekologė.
Vėliau parodysiu vaikiukui koks mažas jis buvo. Kaip taškiukas sakinio gale
Sveikos, sveikinu visas sulaukusias II
o va as nieko nebesuprantu kas darosi su manimi... mmm vėluoja 7 dienas, nors visada reguliarios 29-30 d. Testa dariau sekmadienį ir siandien net vaiduokliukas nesmezuoja, tik I pagaliukas.... Pykina jau trecia diena, nuo maisto iki cigarėciu kvapo... pilva pucia, nuotaika keiciasi kas dvi valandas, pilvo maudimas taip pat jauciamas.... zodziu simptomai kaip ir nestumo tik va testai neigiami varo i nevilti, o labai laukiam leliuko
ar gali būt kad nerodo net vaiduoklio 20DPO.?
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai