Jolanta37 parašė:
Sveikinimai!!!![]()
19-20 DPO
Jolanta37 parašė:
Sveikinimai!!!![]()
19-20 DPO
Žirnelis parašė:
19-20 DPO
Aisku
Laukiu ir as vizito pas gine
vaidulkaa parašė:
Sveikos, sveikinu visas sulaukusias IIo va as nieko nebesuprantu kas darosi su manimi... mmm vėluoja 7 dienas, nors visada reguliarios 29-30 d. Testa dariau se…
Manau, šiuo atveju geriausia darytis kraujo tyrimą. Jau po kelių valandų žinotumėte ar tikrai laukiates

Neiskenciau ir pakartojau ;) ;)
As is vit geriu tik foline r po 800mg. Su pirmu kai geriau sintetinius vitaminus tai gime alergiskas
Su antruoju negeriau nieko tik foline
Del svorio... su pirmu priaugau 35... 15 liko iki antrojo pastojimo...su juo priaugau apie 15. Po keliu sav nuo gimdymo vel sveriau 85 kaip po piemojo gimdymo... ilgai vargau kol numeciau, bet pavyko. Dabar palaikau 73kg... stengsiuos nepriaugti labai daug, nes papildomai nestumo metu uztenka 250 - 300kcal
Vel su vyru pasibarem. Bet as jam eilini karta pakartojau kad nezudysiu savi vaiko...tai sunkiai bet pripras prie toa minties...jis labiausiai bijo del finansines puses.paZadejau taupyti kiek imanoma
Pas daktare esu uzsirasius uz 2 sav. Bet noreciau eiti pas ta pacia kur abu nestumus priziurejo, bet ten biski fiinansu reikia...oj nzn.o ir jos priemiko laikas tik is ryto, o as dirbu rytais...turbut teks apseiti poliklinikoj savo
misdrieziuke parašė:
Neiskenciau ir pakartojau ;) ;)
Grazus NT
O jus gal privaciai lanketes pas gydytoja per abu nestumus ar ne?
Dabar svarstau, jeigu bus viskas gerai tai ar privaciai lankytis ar poliklinikoj?...
Jolanta37 parašė:
Aisku![]()
Laukiu ir as vizito pas gine![]()
Kada vizitas? Kiek DPO bus?
Žirnelis parašė:
Kada vizitas? Kiek DPO bus?
Buvau pas akusere, tai pasiule balandzio 25 pas gine registruotis, bus 40 DPO. Atrodo kazkaip velu, bet bus jau 7 sav, tai matysis jau zirniukas... Nezinau ar istversiu... Yra mintis truputi anksciau privaciai nueit
Jolanta37 parašė:
Buvau pas akusere, tai pasiule balandzio 25 pas gine registruotis, bus 40 DPO. Atrodo kazkaip velu, bet bus jau 7 sav, tai matysis jau zirniukas... Nezinau ar istv…
Man tai atrodo pats tinkamiausias laikas
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai