indre.jaku parašė:
Sveikos,
Ne dar niekam nesakem
indre.jaku parašė:
Sveikos,
Ne dar niekam nesakem
LaurynaG parašė:
Sveikutės 🌷 jungiuosi prie vasarinuku 😉 vakar buvau echoskopijoje gyventojui 13 sav. Gimdymo data vasario 23 🫣🙂 šiandien einu darytis NIPT tyrimą, nors sakė kad vis…
Sveika prisijungusi ir sveikinimai! ❤️❤️❤️
Ieva 1 parašė:
Man atrodo as išprotejau🤔 as jaučiuosi ant tiek gerai kad man jau neramu as nesijauciu nescia. Paliginus poskutinius du nėštumas su šituo as jaučiuosi visai kitaip.…
O man atvirksciai visus tris nėštumus turejau labai lengvas net nesijauciau nescia o su siuo kazkoks ligonis jauciuosi vos pasivelku atrodo galeciau niekada is lovos neislipti ir tas sleikstulys nesibaigiantis 🤧
Ieva 1 parašė:
Man atrodo as išprotejau🤔 as jaučiuosi ant tiek gerai kad man jau neramu as nesijauciu nescia. Paliginus poskutinius du nėštumas su šituo as jaučiuosi visai kitaip.…
Man tai skamba nuostabiai, nors tuo pačiu ir suprantu, kad gali kilti nerimas 😅
siemka parašė:
Na ir kaip reagavo darbdavys Tavo? 😁🫂
Pasakiau prieš darbinantis, nes buvau jau laimėjusi konkursą kai sužinojau, tai labai įvertino sąžiningumą ir priėmė besilaukiančią😊
Nare30 parašė:
Pasakiau prieš darbinantis, nes buvau jau laimėjusi konkursą kai sužinojau, tai labai įvertino sąžiningumą ir priėmė besilaukiančią😊
Labai gražu! Skamba kaip puikus darbdavys. Sveikinu 🫶🏼
Rramintap parašė:
Aš jau kokias 3 dienas jaučiuosi visai neblogai, labai mažai pykina. Tai labai keistai ir toks truputi nerimas kyla.. 😬😀
Man irgi taip buvo ir dar dabar kartais keista 😁 bet dabar jau pradėjau džiaugtis, kad galiu ir valgyt paprasčiau ir danris valytis 😁😁
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai