vilo parašė:
O pas mus bus Herkus arba Miglė.
Tai vadinasi viskas gerai su vandenimis ir nera ko sukti jums galva ?
Smagu kai pasako jog mazyliui viskas gerai. Pas mane 27sav ir 3d. Atitinka ir sveria 930g. O pagal mmm turejo buti 26sav ir 1d. ?
vilo parašė:
O pas mus bus Herkus arba Miglė.
Tai vadinasi viskas gerai su vandenimis ir nera ko sukti jums galva ?
Smagu kai pasako jog mazyliui viskas gerai. Pas mane 27sav ir 3d. Atitinka ir sveria 930g. O pagal mmm turejo buti 26sav ir 1d. ?
Sveikos noriu Jusu patarimo, Kazkaip skeptiskai ziurejau i nesciuju dirzus, bet kursuose suzinojau, kad jis tikrai rekomenduojamas ypac daug vaikstancoms, o as butent is tu aktyviu mamyciu ir busiu. Laukiuosi pirmojo vaikelio tai daug kas naujo ir daug ko nezinau. Kurios jau naudojate, gal galite rekomenduoti kurios firmos dirzas butu geriausias? Ju tiek daug sunku issirinkti
Man dar tik 27 savaites o pilvukas toks neusmazuju tai manau dirzo man tikrai prireiks
Aciu uz patarimus

Filoreta parašė:
Sveikos noriu Jusu patarimo, Kazkaip skeptiskai ziurejau i nesciuju dirzus, bet kursuose suzinojau, kad jis tikrai rekomenduojamas ypac daug vaikstancoms, o as bute…
Sunku kazka patarti, as nuejau I sveikatyne parduotuve ir matavausi. Man labiausiai patiko toks platesnis, geriau prilaiko man nugara ir pilva.
Filoreta parašė:
Sveikos noriu Jusu patarimo, Kazkaip skeptiskai ziurejau i nesciuju dirzus, bet kursuose suzinojau, kad jis tikrai rekomenduojamas ypac daug vaikstancoms, o as bute…
Filoreta parašė:
Anna Maria parašė:
Aš tokį turiu-man liux, 5€?
Ohoo! O koks čia užsegimas? Kur pirkot??
Kumutuke parašė:
keista gyd, as nei su vienu nesidariau genetiniu turimu, esam jauni tai nematau reikalo, tikiuosi auga sveika mazyle
As visada sakiau kad jei turesiu kada antra dukryte tai bus Jorune.bet dabar nelimpa kazko.Tai kolkas Liepa,Areta,Jore gal dar
sandaliuke parašė:
Ohoo! O koks čia užsegimas? Kur pirkot??
Lipučkės
Www.aliexpress.com
Akušerė sakė puikus?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai