essensi parašė:
Mamytes, o kaip pas jus leliukai jau apsiverte zemyn galva? Maniske vis dar sedi. Tokiu metu pirmasis jau buvo apsivertes ir tvarkingai lauke pasimatymo![]()
Mano apsivertusi
nors apsivertę ar ne svarbos tam neturime.
essensi parašė:
Mamytes, o kaip pas jus leliukai jau apsiverte zemyn galva? Maniske vis dar sedi. Tokiu metu pirmasis jau buvo apsivertes ir tvarkingai lauke pasimatymo![]()
Mano apsivertusi
nors apsivertę ar ne svarbos tam neturime.
essensi parašė:
Mano sėdi. Jei neapsivers iki 37sav, sakė siųs, kad apverstų.
1112 parašė:
Mano sėdi. Jei neapsivers iki 37sav, sakė siųs, kad apverstų.
Ar dar kazkur vercia? Girdejau kad labai skausminga procedura. Man su pirmu sake nevers o sedejo 34 savaiciu kai dare ekoskopa
Ru1000 parašė:
I kuria ligon vaziuosite?
Oi neparasiau, i Klaipedos gimdymo namus,nes daugiau istaigu Klaipedoj nezinau kur butu galima gimdyt ?
Samesame parašė:
Suprantu, galvojau gal atsiras kas susidure su panasia situacija, nes pas ginekologe geriausiu atveju papulsiu uz savaites nes tik sekmadieni grystu i lietuva, o ka…
Tai jus dar testo nepasidaret?
gi ne kosmosa kainuoja. Pasidarot ir jau ramiau
essensi parašė:
Jo,mano žirniukas prieš savaitę apsivertė. Bet tai literatūroj rašo,kad normalu jei 35 sav apsiverčia,tai kad nesijaudinkit ;)
Samesame parašė:
Labukas visoms dar kart. Sakiau vakar jog veluoja mm ir pataret daryt testa, taip as ji siandien nusipirkau, sakiau palauksiu rytinio slapimo, bet vat siandien keis…
Nereikia raut plauku
gali but kad uzkibo, tada kraujuojama, tepama.
Sveikos, vakar ir mes turėjome trečią ekoskopija, leliukas sveria 2,100kg, dar neapsivertes, tad gydytoja sakė apie 36 sav dar ekoskopija darysim. Visa kita normos ribose.
Kas toks leliukas nesirodė tik gražiai kojų pirstukais pamajavo
apie 18 sav sakė lyg tais mergaitė, bet patvirtinimo negavau, sakė visko dar gali būt
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai