Malinna parašė:
Džiugu😉Gero nešiojimo😊
Ačiū!;)
Malinna parašė:
Džiugu😉Gero nešiojimo😊
Ačiū!;)
Monika94 parašė:
Jezau nu baisu ir skaityti kas darosi... tikrai, gerai kol gerai yra, o jei rimtai uztaikai ant tokio ,,gydytojo’’ tai baisu... nežinau kaip didžiuosiuose miestuose…
As pati su siuo nestumu pradejau eiti privaciai i poliklinika, nes neimanoma.. perejau dvejas valdiskas poliklinikas, tai toks jausmas kad jiems px.. nu ziauru siaip kas cia darosi poliklinikose :/
Peklė parašė:
As pati su siuo nestumu pradejau eiti privaciai i poliklinika, nes neimanoma.. perejau dvejas valdiskas poliklinikas, tai toks jausmas kad jiems px.. nu ziauru siai…
As nei su pirmu nestumu nei dabar i valdiska poliklinika nejau..
moonlightly parašė:
As nei su pirmu nestumu nei dabar i valdiska poliklinika nejau..
As maciau,kaip viena priziurejo sanciu polilklinikoj nestuke..geriau isvis neit pas nieka,nei ten..
Basakojė parašė:
As maciau,kaip viena priziurejo sanciu polilklinikoj nestuke..geriau isvis neit pas nieka,nei ten..![]()
Pas mus kai tik viena gine gera poliklinikoj ir tai eiles pas ja ilgiausios tai nesinorejo poliklinikoj..
moonlightly parašė:
Pas mus kai tik viena gine gera poliklinikoj ir tai eiles pas ja ilgiausios tai nesinorejo poliklinikoj..
Dainavoj buvau 1karta pries kokius 5m..tai gine apziurejo ant kedes,tada liepe echo registruotis,nes daro kita gydytoja,kitam kabinete..daugiau negrizau ten i ta skyriu..
Buvau uzsisakius is ali baby monitoriu
rasiau kai uzsisakiau. Tai labai greit gavau. Veikia puikiai, kiek suvargau kol daejo kaip pajungt, nes angliskos programeles pagal barkoda nedave parsisiust bet issisprendziau 😅 tai gali telefonu ir kamera pasukt kad vaizda kitur matyt, vaizdas neatsilieka, garsas girdis, gali atsakyt atgal kazka, fotografuot, filmuot, nu manau uzteks mums sociai tokios 🤗 mokejau apie 21 eura.

Pumpum parašė:
Buvau uzsisakius is ali baby monitoriurasiau kai uzsisakiau. Tai labai greit gavau. Veikia puikiai, kiek suvargau kol daejo kaip pajungt, nes angliskos programe…
O kokia nors garantija buna perkant is ali? Nu kaina tai tikrai juokingai maza, palyginus, kiek pas mus kainuoja... gal galite pirkimo nuoroda atsiusti?
Mamytes, ar planuojat lankyti kokius nors kursus? Gal girdejot kokiu nors atsiliepimu?
Zinau, kad vyksta seimos geroves centre, ten apie 80 euru kainuoja, bet dar ir gimdymo namuose vyksta treciadieniais paskaitos, o ten nemokama man atrodo. Dar sumanimama.lt yra ir video seminaru po berots 15 euru.
Pasidalinkit savo nuomonem, aciu!
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai