sigga parašė:
31sav . Buvo 1557g tik (mažokas, bet aš pati smulki :)) o dirža patartima nešioti kai einate vaikščioti ir neilgiau 2val![]()
Oj tai musu vienodai svere visai
sigga parašė:
31sav . Buvo 1557g tik (mažokas, bet aš pati smulki :)) o dirža patartima nešioti kai einate vaikščioti ir neilgiau 2val![]()
Oj tai musu vienodai svere visai
Mes.mig parašė:
O po gimdymo kraujukas atsistate?
po pusmecio gero tik?
Harika parašė:
Sveikos, norejau pasidalinti savo patirtimi del kirkdniu skausmo, gal ir jum pades. Kelias praejusias savaites buvo taip blogsi, kad vos atsikeldavau is lovos, o k…
as ir taip pat miegu su dviem pagalvytem net mane vistiek tàs skausmas kankina?
opka parašė:
O sakykit, jau visos nesiojat dirzus? As siek tiek pasimetus, nes man nugara kaip ir nieko dar: daugiausiai sedziu, nes sedimas darbas, tai man nugara nuo sedejimo …
as kai daug tenka vaiksciot uzsidedu bet sedint pritariu kad nepatogu?bet del striju kazin ar padeda?
Bruneteee parašė:
po pusmecio gero tik?
nuo striju tai jis tikrai nepadeda, dirzas nugaros apkrovai mazinti ir nuo pilvo raumenu plysimo
opka parašė:
O sakykit, jau visos nesiojat dirzus? As siek tiek pasimetus, nes man nugara kaip ir nieko dar: daugiausiai sedziu, nes sedimas darbas, tai man nugara nuo sedejimo …
Nenešioju, kažkaip dar krutu ir be diržo
opka parašė:
Man liepe kuo dazniau nesioti nes mano pilvas lb jautrus, daznai ties bamba skauda tai kruvi turetu palengvinti. Siaip as irgi nemegeja vistiek buvau nes buvo nepatogu, bet gine parode kaip istikro detis reikia ir kad butinai gulint detis, tai visai kitaip ir sedet galima su juo ir istikro nuiima kruvi nuo pilvo.
opka parašė:
Nenesioju. Nepirksiu ?
30 + 4 svėrėm 1590 ? diržo net neturėjau minties pirkti, o va su strijų kremu bėda, nes kažkaip nelabai padeda ? beje, gal kas planuojat gimdyti Antakalnio klinikose? ? šiaip esu ne vilnietė, bet mane prižiūrinti gydytoja dirba Antakalnį ir planuoju ten gimdyt. Gal turit kokių pastebėjimu, patirčių?
Smiley parašė:
30 + 4 svėrėm 1590 ? diržo net neturėjau minties pirkti, o va su strijų kremu bėda, nes kažkaip nelabai padeda ? beje, gal kas planuojat gimdyti Antakalnio klinikos…
Aš planuoju gimdyt Antakalny, nes man arti namu
Draugė ten gimdė, liko viskuo patenkinta.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai