Ketrin parašė:
As be vandens negaliu. Tik isgeriu ir vel geriu, niekur nuo vandens negaliu atsitraukt. lyg po geru isgertuviu buciau
6 ir 7 sav budama as taip pat daaaug vandenuko geriau, pats organizmas reikalavo.
Ketrin parašė:
As be vandens negaliu. Tik isgeriu ir vel geriu, niekur nuo vandens negaliu atsitraukt. lyg po geru isgertuviu buciau
6 ir 7 sav budama as taip pat daaaug vandenuko geriau, pats organizmas reikalavo.
Puskiniene parašė:
Man ir panasiai, tik +galvos skausmai, koju tinymas, miegas beveik istisa para. Kaip laukiu kito men kada parades savijauta geret, bent as taip tikiuosi🙄
Nuuuu, man irgi beprotiškai galva skauda jau keleta dienu, atrodo kad išprotesiu
seniau kavos isgerdavau 3 puodelius per diena, dabar liko tik 1 rytinis kavos puodelis, net nezinau kaip kovot su tais skausmais, nevartojant kavytes 🙆
svajonese parašė:
dziaugiuosi uz jus visas ❤
dar vis laukiu pirmo pasimatymo su zirniuku 🐣tikiuosi viskas gerai,neturiu dar kuo…
Sveiki, as irgi dar nebuvus, pirmadieni eisiu, pasiziuriu kad visos taip anksti pas gyd apsilankiusios, tai dziaugiuosi kad ne as viena
noriu kad jau matytu kazka, bus 8+2
Zinoma kas turejo problemu twi zinoma neatidesi, ar tepimai ar kas
Dziuginta parašė:
SveikosKas zino ar laukiasi 2019m. Gruodinukai facebook uzdaros grupes administratores?
as kazkodel abejoju.
Kodėl abejojat?
Kruoppytė parašė:
Kodėl abejojat?![]()
Jokiu postu apie ju nestumus, nieko
man keista. Plius viena turi gruodinukai puslapi ar kaip
as manau sukure tik tam kad turet "armija" mamyciu grupe... Mano nuomone kol kas, gal ir klystu
Dziuginta parašė:
Jokiu postu apie ju nestumus, niekoman keista. Plius viena turi gruodinukai puslapi ar kaip
as manau sukure tik tam kad turet "armija" mamyciu grupe... Mano …
Aha....ir?
Kruoppytė parašė:
Aha....ir?![]()
Ir nieko
smagiau man kai visos nestukes ir gimdancios gruodzio menesi
todel ir klausiu gal kas zino
Dziuginta parašė:
SveikosKas zino ar laukiasi 2019m. Gruodinukai facebook uzdaros grupes administratores?
as kazkodel abejoju.
Doviliukassss parašė:
Sveika 😊 Įkūrėja laukiasi ✅
O kodėl abejojate?
Cia slaptos grupes
5 testuotojų vertinimai
8 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai