laukų vėjas parašė:
Ar yra dar bedančių draugų kaip ir mes?![]()
Turi 8 dantukus 🤩
laukų vėjas parašė:
Ar yra dar bedančių draugų kaip ir mes?![]()
Turi 8 dantukus 🤩
Jūratė Čes parašė:
Turi 8 dantukus 🤩
Mes irgi 8, devintas lenda visa savaite, mums pasiteisino tas faktas, kad iltiniai dygsta skaudziausiai
Zivilekkk parašė:
Sveikos, mamos, kas migdot vaikus atskirame kambaryje, ar naudojat migdukus - kokius minkstus zaisliukus, kad vaikas uzmigtu i kazka isikibes?
Migdom jos kambaryje, turim 3 migdukus nuo gimimo jos lovyteje, bet niekaip neprilimpa..
Darzelyje viena turejo, tai su juo miegodavo apsikabinus. Per karantina turejom surinkti visus daiktus is darzeluo, tai pasiemem ir migduka, tai ji tik ir apsikabina, bet namie vel ji pamirso ir dabar vel nebereikalingas.. Nezinau kaip ja taip pripratino darzelyje?
Aggie2 parašė:
Migdom jos kambaryje, turim 3 migdukus nuo gimimo jos lovyteje, bet niekaip neprilimpa..
Dekui uz pasidalinima patirtim
As manau, kad darzelyje visiems vaikams duodavo migdukus, todel ir ipratina lengviau, kai mato, jog kiti taip daro vaikai
Mes niekada migduko nenaudojom (turejom gal 5, ne vienas neprilipo), bet kai emem guldyt viena pati kambaryje, tai pastebejom, jog dekuti glaudzia vis prie saves
Dabar kelias naktis duodam meskiuka, bet nelabai ima, vis ta dekuti suka ir minko.
Į miego temą. Kaip atpratint nuo papo nakties metu? nes kuo toliau tuo dažniau kelias. Nešioju ant rankų, bet pradeda žviegt kaip skergykloj iki užsikosėjimo.. bandžiau duot mišinuką, bet aišku, neima buteliuko, mišinuką spjaudo, soskės nepripažįsta, migdukai neegzistuoja. Pavargau būti naudojama kaip soskė, kol žinda aš nemiegu, nes sedžiu, kitos pozos jam ponui netinka
paskutiniu metu dieną jaučiuosi kaip nesavam kūne, padėjus galvą užmigčiau ir duše. Gal pametėsit patarimų?
soupyte parašė:
Į miego temą. Kaip atpratint nuo papo nakties metu? nes kuo toliau tuo dažniau kelias. Nešioju ant rankų, bet pradeda žviegt kaip skergykloj iki užsikosėjimo.. band…
Meginot soskes keist? Maniskis tik 4-ta paeme
Ta pati galiu pasakyt ir del buteliuku, bet nebukit tikra, kad su pm nakti reciau kelsis, maniskis buna ir 5 kart...
soupyte parašė:
Į miego temą. Kaip atpratint nuo papo nakties metu? nes kuo toliau tuo dažniau kelias. Nešioju ant rankų, bet pradeda žviegt kaip skergykloj iki užsikosėjimo.. band…
Pas mus tą pati bėda, tik kad žindo gulėdama. Kuo labiau bandai atimti, tuo labiau reikia. Pas mane dar ir užmiega sunkiai, kelis kartus čiunkina ilgiausiai, jau visai 🤯 draugė patarė pažindyti ir su vyru apsimesti, kad miegam. Ok, užsitraukėm užuolaidas, pažindžius ji toliau sau lovoje žaidė pakol nulūžo, o mes pagulėjome šalia. Bandė šiek tiek paskandalinti, bet kažkaip pavyko pačiai užmigti. Jau galvoju, atradom būdą, jau atsigausiu. Kitą naktį užmigo bežindoma, tik kėlėsi kas pusvalandį, kiaurą naktį pražindžiau 🙈 trečia naktis laukia šiąnakt, nieko nebesitikiu🙈
Draugė turi pora mėnesių vyresnį vaikutį, ji mane ramina, kad mažutė dar pas mane, paaugs, bus lengviau. Jinai su savo metų amžiaus mergyte jau pasikalba, sako dabar pažindysiu, paskui miegosi, lyg ir susitaria🤔 man sunku patikėti, kad suėjus metams įvyks toks stebuklas, bet gal🤔
soupyte parašė:
Beje, meginkit pasildyt soske, kad butu kuo artimesne kuno temperaturai
As pradzioj i silta vandeni dedavau, nes kitaip be sansu, po to uztekdavo delnuose pasildyt.
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai