Penelopė parašė:
O kokius tepaliukus vaikui perkat nuo iššutimo?
su pirmu vaiku nepadejo nei populiarieji sudokremai,bepantenai...,nei liaudiski metodai.Vienintelis kas padejo tai Dermilon paste
Penelopė parašė:
su pirmu vaiku nepadejo nei populiarieji sudokremai,bepantenai...,nei liaudiski metodai.Vienintelis kas padejo tai Dermilon paste
Penelopė parašė:
Aš nupirkau Weleda CALENDULA BABY vaikiškas kremas nuo iššutimų su cinku ir medetkomis 🙂
Kas liecia palatas, tai gyd. Valkerienė buvo man aprodžiusi gimdyklas ir po palatas. Tai dešinėj pusėj yra visos vienvietės ir kelios tos mokamos. Kairėj dvivietės. Kaip atrodo dvivietės nemačiau. Gaila nežinai į kur papulsi po gimdyklos. Tai aš asmeniškai prašysiu mokamos iš anksto. Jei tik laisva bus 😁
Deimantee1 parašė:
Kas liecia palatas, tai gyd. Valkerienė buvo man aprodžiusi gimdyklas ir po palatas. Tai dešinėj pusėj yra visos vienvietės ir kelios tos mokamos. Kairėj dvivietės.…
Aš irgi. Noes kažkaip nusiteikusi lad man cp greiciausiia bus.. tai lengvaiau bus gauti gal jei planuota, nes sako buna kad nebuna tu vipiniu..
Glutina parašė:
Aš irgi. Noes kažkaip nusiteikusi lad man cp greiciausiia bus.. tai lengvaiau bus gauti gal jei planuota, nes sako buna kad nebuna tu vipiniu..
Sėdi mažiukas tavo? Gal dar apsivers iki galo 🤔 bandyk pratimus daryt katės pozoj pabūk bent 10min. O kaip dėl cp ar galima tartis, kad rezervuot palatą tai dienai, tai nezinau, lygtais nerezervuoja tų vip palatų, nors jos kitos nk nesiskiria nuo nemokamų, tik,kad lova dvigulė, mini šaldytuvas ir virdulys yra dar. Bet vietos tai neperdaugiausiai.
Penelopė parašė:
Oij Valerijono norėjau parašyt![]()
Iš valerijono labai geras
Rindre parašė:
Iš valerijono labai geras![]()
Tada pataikiau gerai tikiuosi.
Deimantee1 parašė:
Sėdi mažiukas tavo? Gal dar apsivers iki galo 🤔 bandyk pratimus daryt katės pozoj pabūk bent 10min. O kaip dėl cp ar galima tartis, kad rezervuot palatą tai dienai,…
Bet nemokamose palatose lovose tie ciuziniai muset ploni kaip ir pataloginian
nes mokamose tai geri minkstuciai jau tikrinau kai palatos drauge pasigimde ejau lankyti😁 nes man ir planuoja cezario pjuvi daryti nes dvynuku laukiuosi tai noresis normaliai pailseti o ne ant lentos guleti.
20 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai