kammbera parašė:
Čia jau be atsikalbinėjimu lekčiau. Ypač kai mažylis beveik po metu tik užkibo tai prarast nesinorėtų jo tikrai![]()
Saugokit save ir mažylį. tikiu, kad viskas bus gerai
kammbera parašė:
Čia jau be atsikalbinėjimu lekčiau. Ypač kai mažylis beveik po metu tik užkibo tai prarast nesinorėtų jo tikrai![]()
Saugokit save ir mažylį. tikiu, kad viskas bus gerai
Martyna parašė:
Gal zinote ar epidura reikia paciai pirkti ar duoda?
Gimdžiau lapkričio 15d . Gimdykloje daktarų prašiau epidūro nereagavo. Už kelių valandų pradėjau šaukt , kad noriu epidūro atsake gerai gerai... Tada jau vyras mano sako jiem prašo žmona epidūro atskaė jau vėlu . Pagimdžiau be jo , bet džiaugiuos be galo draugės skundžiasi nugaros skausmais . O gimdyt nėra taip jau skauda iškenteti galima tikrai
. Manau tarkites tik atvykus , kad noresit iškart. O aš prašiau ganetinai anksti gimdykloje kai buvo 3cm tik atsiverimas. Bet buvo naktis gal nebuvo anasteziologo kuris suleistu epidura.Bet pasigalvokit ar tikrai jo noritMartyna parašė:
Eina sau... Tai jei reikalauji turi padaryti. Man jau baisu
Martyna parašė:
Eina sau... Tai jei reikalauji turi padaryti. Man jau baisu
Na jei viskas greit vyksta, tai tikrai geriau be epidūro pagimdyt. Nenusiteikit iškart epidūrui.
Martyna parašė:
Tai vat as nezinau ar noriu nes dar nezinau to jausmobet manau noresiu nes esu nepakanti...
Aš asmeniškai nusiteikinėju lengvai, greit ir neskausmingai. Su pirmu labai daug laiko duše buvau, lengviau ėjo sąrėmiai,o labiausiai skausmas jautės ties 9cm, kada jau epidūro niekas nebedaro ☺️
Martyna parašė:
Bandau ir as visaip nusiteikti. Nesu pesimiste. Bet juk maza kao gal dar galite kazka pakomentuoti apie seimynines palatas? Ar lengva gauti? Ar jau kaip papulsi.…
Na del palatu labai norejome seimynines.Bet jos buvo uzimtos visos. Kaina 20-25eur. Sako ar norit pasakeme , kad taip bet sesele grizo uz 10min ir pasake kad ju nebera .Gal tokia para buvo daug gimdymu nezinau
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai