Erikaja parašė:
Gal kuriai pasitaikė žalsvas šlapimas? Vartoju uvamina ir magnį, bet uvamina vartoju jau ilgą laiką, tai netikiu, kad dėl jogalvojau vaidenasi man :D…
Taip, cia del umavino
Erikaja parašė:
Gal kuriai pasitaikė žalsvas šlapimas? Vartoju uvamina ir magnį, bet uvamina vartoju jau ilgą laiką, tai netikiu, kad dėl jogalvojau vaidenasi man :D…
Taip, cia del umavino
Labas rytas 😊 į kompaniją prisiduodu ir aš 😊 7 sav + 4 d (eina 8 sav). Pagal mėnesines ir echoskopą savaitės sutampa, gimdymo data 2020-05-17.
Jau turėjau 2 vizitus pas savo ginekologą, pirmą kartą norėjau iš anksto pasitikrinti prieš kelionę, ar viskas vietoje ir viskas gerai, ar galiu skristi, 5 sav jau matė puslytę. Liepė pasirodyti po 2 sav, tai praėjusį svtglį pasirodėme ir jau matė aiškų ir gražų vaizdą su plakančia širdele ❤ turiu nėštumo išrašą, su kuriuo rytoj keliauju pas šeimos gydytoją darytis visų pirmųjų kraujo ir šlapimo tyrimų. Su pirmuoju nėštumu pirmą kartą pasirodžiau tik 8-9 sav, bet tik todėl, kad laukiau gydytojos grįžtančios po atostogų, pirmuosius tyrimus dariausi dar vėliau.
Dėl gripo skiepų - mano šeimos gydytoja priešingai, nerekomendavo skiepytis. Ji stipriai domisi skiepais ir vakcinomis, jos nuomone, gripo vakcinos nėra geros, gali turėti šalutinių poveikių mažyliui arba mamai. Pirmu nėštumu nesiskiepinau, šį kartą irgi rizikuosiu, nesiskiepysiu. Tikiuosi viskas bus tvarkoje. Tiek sau, tiek visoms Jums linkiu sklandaus ir lengvo nėštumo!
Gal yra nėštukių, kurios planuoja darytis genetinius tyrimus? Kokia nuomonė?
Labas rytas, aš kaip tik klausiau dėl gripo skiepų, tai mano daktarė sakė būtinai, nes bus labai pavojinga gripo atmaina ir nėštumas per visą gripo sezoną. Na kadangi man jau 40, tai genetinius darysim privalomai. Tai mano pirmas nėštumas, per 20 metų bandymų susilaukti maźylio
dabar daugiau baimių nei džiaugsmo
Erlinute parašė:
Labas rytas, aš kaip tik klausiau dėl gripo skiepų, tai mano daktarė sakė būtinai, nes bus labai pavojinga gripo atmaina ir nėštumas per visą gripo sezoną. Na kadan…
Labai jus sveikinu
tikiuosi, kad viskas bus gerai. tokios istorijos, kaip jūsų labai įkvepia ir parodo, kad viskas yra įmanoma
Pasvajokim parašė:
Labas rytas 😊 į kompaniją prisiduodu ir aš 😊 7 sav + 4 d (eina 8 sav). Pagal mėnesines ir echoskopą savaitės sutampa, gimdymo data 2020-05-17.
Darysiu as genetinius tyrimus. Mano nuomone tokia, kad jei yra galimybe, tai naudinga pasidaryti. Nes pvz pagal statistika 80proc ( jei neklystu skaiciaus) dauno sindromu serganciu vaiku pagimdo jaunos tyrimu nesidariusios moterys.. Nuo visko nespsisaugosi aisku, kad ir kaip gaila.
Erlinute parašė:
Labas rytas, aš kaip tik klausiau dėl gripo skiepų, tai mano daktarė sakė būtinai, nes bus labai pavojinga gripo atmaina ir nėštumas per visą gripo sezoną. Na kadan…
Wouw, sveikinu. Tikiuosi visa nėštumo eiga jums praeis sklandžiai.
Aš vėl apie tuos skiepus, nes dar labai aktualu man. Vakar pasiskiepijau ir jaučiuosi gerai. Dar vakar vežėm dukrą pas jos gydytoją, klausėm dėl skiepų tai rekomendavo visiems skiepytis. Sakė šiais metais nemokamos vakcinos daugiau nei mėnesiu vėliau atkeliaus, tai jei rizikos grupėj esam lai mokamu skiepitis rekomendavo ir keturvalente vakcina. Bet šakės ane? Vieni sako viena kiti kitą ir belieka kiekvienam žmogui tik viduje apsispręst ką daryti. Na tikiuosi viskas man čia sklandžiai su tuo nėštumu praeis ir skiepais ir visais gripais.
O dėl genetinių tai aš visai norėčiau pasidaryti ir vėl gydytoja sakė kad čia mano apsisprendimas darytis ar ne. Sako 30m nepatenka į tas ribas kad privaloma. Gal kas darysis savo noru?
Erlinute parašė:
Nuoširdžiai sveikinu! Dar vienas įrodymas, kad kai stipriai tiki savo svajonėmis, jos pildosi 😊 lengvo ir sklandaus laukimo Jums!
Erlinute parašė:
Sveikinimai didziausi .per 20metu tikriausiai nuejote labai sunku kelia vaikucio link.naturaliak pastojot ar su gydytoju pagalba
Pasvajokim parašė:
Labas
as planuoju darytis NIPT, jei siandien pas mane pamatys embriona su plakancia sirdele. Buvau pries savaite, bet mate tik puslyte. Kas del NIPT, tai noriu pasidaryt del savo ramybes, nes su pirmu nestumu visa laika prasijaudinau, o vyras neleido daryti del kosmines kainos. Pries pastojant si karta, pasakiau, kad darysiu tikrai, kad ir ka jis sakytu. Plius, pries tai buvau persileidus, tai del tos sventos ramybes paaukosiu 700 euru.
Erlinute parašė:
Tikrai labai sveikinu
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai